Πόσες ημέρες χρειάζονται για να φτάσει η σχέση μας στο σημείο μηδέν

Σχεδόν οι μισές γυναίκες έχουν έναν άνδρα back up

Όλες οι σχέσεις περνάνε από διάφορες διακυμάνσεις και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός το πάθος ξεθυμαίνει. 

Aυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό που κρατάμε από τους γονείς μας

Όλοι φτάνουμε σε αυτό το στάδιο της ρουτίνας στη σχέση που πλέον αρχίζουμε να αφηνόμαστε πολύ πιο εύκολα και αβίαστα. Σύμφωνα με έρευνα που διάβασαν στην εκπομπή breakfast@star η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς, αυτή είναι 301η μέρα της σχέσης.

Από εκεί και ύστερα σταματάμε τόσο να προσέχουμε τη σιλουέτα μας, ενώ ύστερα από τρεις μήνες μπορούμε να είμαστε άνετα γυμνοί μπροστά στον παρτενέρ μας. Επιπλέον, οι άνδρες προσέχουν περισσότερο τις θερμίδες όταν είναι single, παρά όταν βρίσκονται σε κάποια σχέση. 

2+1 ζώδια που θα τα ξαναβρούν με τον πρώην τους το επόμενο διάστημα

Η Ελίνα και ο Γιώργος πίσω από τα μικρόφωνα του ραδιοφώνου μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές του Star και άλλες έρευνες.

Σχεδόν οι μισές γυναίκες έχουν έναν άνδρα back up

Κι όμως όπως έδειξε η έρευνα ένα 43% έχει επιλογή Νο2 και αυτή μπορεί να είναι κάποιος πρώην, ένας συνεργάτης ή κάποιος που γνώρισαν στο γυμναστήριο. 

Ο δεύτερος είναι άτομο που εκείνη γνωρίζει εδώ και χρόνια και κατά πάσα πιθανότητα τον ξέρει ήδη ο τωρινός Το πιο ανησυχητικό είναι πως 1 στις 4 γυναίκες παραδέχτηκε πως έχει ακριβώς ίδια συναισθήματα για τον δεύτερο, όπως για τον βασικό σύντροφό της.

Είναι δύσκολο να συνδυάσεις τα επαγγελματικά και τα προσωπικά στον ίδιο χώρο;

Εάν γνώρισες το άλλο σου μισό στην εργασία σου τότε είναι πιο πιθανό να φτάσετε στο γάμο, σύμφωνα πάντα με πρόσφατη έρευνα. 
Αντίθετα εάν γνώρισες το έτερον ήμισυ σε ένα νυχτερινό club ή ένα μπαράκι τότε μάλλον θα καταλήξει σε ένα ρομάντζο ή σε ένα one night stand.

Επίσης καλές πιθανότητες για γάμο έχετε και εάν γνωριστήκατε μετά από διακοπές.

Κι όμως, ακόμη οι γυναίκες εντυπωσιάζονται από κλισέ ατάκες

Νομίζεις πως οι γυναίκες έπαψαν πλέον να εντυπωσιάζονται από τα κοπλιμέντα που έκαναν παλιά οι άντρες στις γυναίκες; Μάλλον κάνεις λάθος! 

Έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες συνεχίζουν να γοητεύονται από τις κλισέ ατάκες. 

Οι πιο βασικές από αυτές είναι: πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή να ξαναπεράσω? Εκτός από το να είσαι όμορφη, τι άλλο κάνεις στη ζωή σου? Θες να μιλήσουμε ή προτιμάς να συνεχίσουμε το φλερτ με τα μάτια? Ωραίο φόρεμα, θα φαινόταν εξαιρετικό στο πάτωμα του δωματίου μου.  Μου λείπει το αρκουδάκι μου, θα κοιμηθείς μαζί μου? Πόνεσε όταν έπεσες από τον ουρανό?

Δείτε το breakfast@star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top