Aυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό που κρατάμε από τους γονείς μας

Ποια είναι η χειρότερη δουλειά του σπιτιού;

Σίγουρα όλοι μας κρατάμε πράγματα κρυφά από τους γονείς μας και στην παιδική μας ηλικία αλλά και ως ενήλικες.

Ποιο είναι όμως το μεγαλύτερο μυστικό που κρατάμε σύμφωνα με έρευνα που διάβασαν η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς πίσω από τα μικρόφωνα του ραδιοφώνου;

2+1 ζώδια που θα τα ξαναβρούν με τον πρώην τους το επόμενο διάστημα

Όπως αποκάλυψαν οι δύο παρουσιαστές του breakfast@star τα παιδιά κρύβουν από τους γονείς τους  το πόσα χρήματα χαλάνε σε ψώνια για ρούχα ενώ τα ενήλικα παιδιά κρύβουν με πόσους άντρες έχουν συνευρεθεί ερωτικά.

Άλλα πράγματα που κρύβουν από τους γονείς τους είναι ότι ξυρίζουν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, ότι τραβάνε τρίχες από το πηγούνι τους και ότι διατηρούν επαφή με πρώην τους. 

Οι γυναίκες επίσης, κατασκοπεύουν προηγούμενες σχέσεις στα social media, λένε ψέματα για το μισθό τους και για το πόσο συμπαθούν τους φίλους του άλλου τους μισού.

Τι μας κάνει να έχουμε καλή διάθεση το πρωί; 

Μία άλλη έρευνα που διάβασαν ο Γιώργος και η Ελίνα είναι το «τι τελικά μας φτιάχνει τη διάθεση το πρωί». Το 85% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι αμέσως απέκτησαν καλή διάθεση το πρωί μόλις έκαναν ένα γρήγορο ζεστό ντους.

Ποια είναι η χειρότερη δουλειά του σπιτιού;

Σίγουρα οι δουλειές του σπιτιού αποτελούν για τους περισσότερους αγγαρεία. Ποια είναι όμως η δουλειά που όταν κάνουμε στο σπίτι αγκομαχάμε από  την απελπισία; 

Σύμφωνα με την έρευνα το να καθαρίζουμε τον φούρνο είναι το χειρότερο στις δουλειές του σπιτιού, ενώ αυτά που στην πραγματικότητα ευχαριστιόμαστε είναι η κηπουρική, το μαγείρεμα και η ηλεκτρική σκούπα.

Οι χειρότερες «δουλειές του σπιτιού» είναι επίσης το σιδέρωμα, η αλλαγή στα σεντόνια, το καθάρισμα του μπάνιου, το καθάρισμα τζαμιών, η απόψυξη και το καθάρισμα ντουζιέρας.

Πώς μπορεί να κάψει 1.200 θερμίδες ένας άντρας; 

Μπορεί οι γυναίκες να αγκομαχάμε στο γυμναστήριο προκειμένου να κάψουμε θερμίδες ένας άντρας ωστόσο μπορεί να κάψει 1.200 θερμίδες βλέποντας ποδόσφαιρο.

Τα χειρότερα χτενίσματα σε άνδρες 

Kι όμως σύμφωνα με έρευνα δεν υπάρχουν χειρότερα χτενίσματα μόνο σε γυναίκες αλλά και σε άντρες. Ποια είναι αυτά; Η αλογοουρά, τα μακριά μαλλιά, ο κότσος στην κορυφή του κεφαλιού, οι αφέλειες και  το καρέ

Τα χειρότερα χτενίσματα στις γυναίκες 

Από την άλλη, τα χειρότερα χτενίσματα στις γυναίκες είναι ο,τι μπορεί να έχει εξτένσιον, τα πολύ ανοιχτά χρώματα μαλλιών που είναι σχεδόν λευκά, το πολύ κοντό καρέ, ο ατημέλητος κότσος και η σφηκοφωλιά.

Το καλύτερο για άνδρες είναι το στιλ του Μπέκαμ, ξυρισμένα στο πλάι και με όγκο στο πάνω μέρος και κέντρο και το καλύτερο για τις γυναίκες είναι τα μακριά μαλλιά, μετά ακολουθούν οι μπούκλες και μετά τα ίσια μαλλιά.

 

Δείτε την εκπομπή Breakfast@star 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top