Τα ζώδια που δεν έχουν καλή συμπεριφορά

Ποια ζώδια δε φημίζονται για τους καλούς τους τρόπους;

ζώδια με κακή συμπεριφορά

Για να μην παρεξηγηθούμε, τα ζώδια που ακολουθούν δεν είναι κακία, απλά από αυθορμητισμό ή ειλικρίνεια μπορεί να πουν πράγματα που ενοχλούν ή στενοχωρούν.

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο Κριός αγχώνεται ή στρεσάρεται, το… μεταδίδει. Βάζει και τους άλλους σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το θέλουν και τους κάνει να βγαίνουν έξω από τα νερά τους και να απορρυθμίζονται. Ο Κριός γίνεται υπερκινητικός, επιθετικός και ενοχλητικός και δεν τον νοιάζει αν θα σου καταστρέψει τη μέρα, αν θα σε βγάλει κι εσένα εκτός εαυτού και αν εσύ μπορείς ή όχι να το διαχειριστείς όλο αυτό. 

Tέσσερις τρόποι να αντιμετωπίσεις την αρνητική κριτική που σου κάνουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ζυγός έχει την φήμη του αναποφάσιστου, αλλά και ο Δίδυμος δεν πάει πίσω. Δεν μπορεί με τίποτα να βρει τι θέλει. Αλλάζει γνώμη ανά πέντε λεπτά και συνήθως κάνει λάθος επιλογές και κινήσεις. Αυτό έχει ως επακόλουθο να του προκαλείται άγχος και πανικός, με αποτέλεσμα να γίνεται ενοχλητικός και να ξεσπά πολλές φορές τα νεύρα του σε κάποιον/α που δεν φταίει. 

Πώς θα καταλάβεις πως του αρέσεις χωρίς να σου το πει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ο κλασικός ξερόλας. Είναι το άτομο αυτό που θα σε βγάλει εκτός εαυτού γιατί συνέχεια δίνει οδηγίες, το παίζει ειδικός και γνώστης των πάντων και το κάνει μάλιστα και με ένα ύφος που το λιγότερο που θες είναι να την χαστουκίσεις. Έχει το αδιαχείριστο στο κομμάτι αυτό. Είναι τόσο επικριτική, γκρινιάρα και μίζερη ώρες-ώρες που δεν καταλαβαίνει πόσο κουραστική γίνεται για τους άλλους και ότι δεν την αντέχουν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει την εντύπωση για τον εαυτό του πως είναι ανώτερος από τους άλλους. Θεωρεί ότι είναι ο πιο έξυπνος και ότι κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί τόσο πρωτοποριακά, όσο εκείνος. Νιώθει σαν να ανήκει σε μια… ανώτερη τάξη και πως οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν απλώς αυτό που λέει και να ακολουθούν το παράδειγμά του. Γίνεται κυνικός και τείνει να κρατά αποστάσεις από τους γύρω του αρκετές φορές. 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top