4+1 δικαιολογίες που λένε οι άνδρες για να μη δεσμευτούν

Αν θα τις ακούσεις να μπορείς να τις ερμηνεύσεις

σχέση

Σου αρέσει ένας άντρας και ενώ βγαίνετε και περνάτε καλά, δεν κάνει το επόμενο βήμα για να γίνουν τα ραντεβού…σχέση. Πολλά μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτή τη συμπεριφορά. Είτε φοβάται τη δέσμευση, είτε μετά από μια αποτυχημένη σχέση δεν είναι έτοιμος για την επόμενη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ θα ακούσεις δικαιολογίες.

Αυτές είναι οι πιο συχνές δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι άντρες που αποφεύγουν τη δέσμευση:

Πότε ο σύντροφός σου είναι πιο επιρρεπής στην απιστία;

«Έχουμε καιρό…»

Με άλλα λόγια, είσαι καλή, αλλά να μην έχει και μερικές ακόμη επιλογές, αν τυχόν παρουσιαστούν;  Ίσως θα συνειδητοποιήσει πόσο ιδιαίτερη είσαι, ή ίσως όχι. Πώς τον αντιμετωπίζεις; Aν σας τύχει κάποιο ραντεβού, μην πεις όχι! Άφησε τον ελεύθερο, κι αν γυρίσει, σημαίνει ότι σας αγαπά πιο πολύ από όσο φανταζόταν.

Μάθε να βάζεις τα όρια σου σε όσους τα ξεπερνούν

 «Δεν βλέπω μέλλον μαζί σου»

Μπορεί να είναι ένας καλός άνθρωπος και να σου φέρεται καλά, αλλά δεν υπογράφει κιόλας για το μέλλον μαζί σου. Αν δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του μαζί σου, δεν σε αγαπά και δεν αξίζει να σπαταλάς ούτε ένα ακόμη δευτερόλεπτο του χρόνου σου μαζί του.

 «Έτσι είμαι εγώ!»

Ίσως όντως, να είναι “αυτός”. Τα άλυτα θέματα με προηγούμενες σχέσεις του, Οι εθισμοί του. Οι φόβοι του. Η ζωή του, οι σπουδές του, η δουλειά του, οι  οικογενειακές δεσμεύσεις… Βέβαια, μπορεί πράγματι να υπάρχουν σοβαροί  λόγοι για τους οποίους δεν μπορεί να δεσμευτεί. Αλλά όταν λέει «έτσι είμαι εγώ», λέει επίσης «δεν είσαι εσύ… εκείνη που αγαπώ».

«Χρειάζομαι χώρο»

Μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται για να σκεφτεί τι θέλει και τι δεν θέλει. Μην τον ξεγράψεις ακόμα, αλλά εάν ζητά συνεχώς χώρο είναι επειδή δεν θέλει να δεσμευτεί μαζί σου και τελικά, δεν σε αγαπά. Ή, έχει σημαντικά ζητήματα. 

 «Χρειάζομαι μόνο λίγο χρόνο»

Αν σε γνώρισε πρόσφατα και όλα είναι καινούργια, μπορεί πράγματι να είναι πιο αργός στις αποφάσεις του. Αυτό είναι λογικό και αξίζει να κάνεις υπομονή. Ωστόσο, εάν έχουν περάσει χρόνια και εξακολουθεί να έχει αυτή τη μικρή δικαιολογία, κόψε το.

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top