Τέσσερα σημάδια που δείχνουν πως σου είναι πιστός

Μήπως να σταματήσεις να ανησυχείς;

ζευγάρι

Η εμπιστοσύνη είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας σχέσης. Χωρίς αυτή δε θα μπορέσεις ποτέ να ανοιχτείς στον άνθρωπο σου και θα αισθάνεσαι συνεχώς ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

Tρεις τύποι γυναικών που γοητεύουν τους άντρες

Πως όμως θα καταλάβεις αν όντως αξίζει να του έχεις εμπιστοσύνη και πώς είναι πιστός; Διάβασε πιο κάτω 4 σημάδια που ίσως σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου: 

Βγαίνει από τη «βολή» του

Ο άντρας που σε παίρνει στα σοβαρά είναι διατεθειμένος να αφήσει για λίγο πίσω τα δικά του θέλω έτσι ώστε να καλύψει τις δικές σου ανάγκες. Και αυτό γιατί νοιάζεται πραγματικά για εσένα.  Δεν είναι εύκολο να βγαίνει κανείς από τη ζώνη άνεσης του, αν λοιπόν ο σύντροφος σου θυσιάζει την άνεση, τον χρόνο του ή τη ξεκούραση του για εσένα τότε μάλλον είναι πιστός!

Θυμάται μικροπράγματα

Ένα καλό σημάδι αφοσίωσης ενός άντρα είναι το πόσο καλά θυμάται τα σημαντικά αλλά και τα ασήμαντα πράγματα που του έχεις αναφέρει για εσένα. Ένας άντρας που δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα δεν έχει λόγο να συγκρατήσει πολλές πληροφορίες για εσένα μιας και δεν του είναι χρήσιμες.

Έχει ενεργό ρόλο στη ζωή σου!

Ένας άντρας που σε αγαπάει πραγματικά θέλει συνεχώς να ‘μπλέκεται’ στη ζωή σου. Θέλει να σε συνοδεύει στις βόλτες ή τις οικογενειακές μαζώξεις, θέλει να γνωρίσει τις φίλες σου και γενικά θέλει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου. Τέτοιου είδους κινήσεις δείχνουν ότι πραγματικά αναζητά τη συντροφιά σου και σε θέλει δίπλα του συνεχώς!

Σε ανεβάζει στα social media

Ένας άντρας που θέλει να διατηρήσει τις επιλογές του ανοιχτές δε θα διαφημίσει στα social media ότι έχει σχέση. Αντίθετα, εάν σε εμφανίζει στο προφίλ του τότε νιώθει σίγουρος για εσένα και δε τον νοιάζει να προσεγγίσει άλλες γυναίκες. Βέβαια μπορεί ο άντρας να κρατάει έτσι κι αλλιώς ένα χαμηλό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ή να προτιμάει να κρύβει τη προσωπική του ζωή. Συμπερασματικά, δε μπορείς να κρίνεις μόνο από αυτό για το αν ένας άντρας είναι πιστός ή όχι αλλά κάτι μπορείς να καταλάβεις και από εκεί!

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top