Τι κρύβεται πίσω από τα αρνητικά χαρακτηριστικά των 12 ζωδίων

Η Άση Μπήλιου εξηγεί γιατί οι υδροχόοι φέρονται αντιδραστικά

αρνητικά χαρακτηριστικά ζωδίων

Τι κρύβουν οι Ταύροι πίσω από την αδιαλλαξία και το πείσμα τους; Γιατί οι Υδροχόοι φέρονται τόσο αντιδραστικά; Για ποιους λόγους είναι οι Κριοί τόσο κυριαρχικοί; Τι σκέφτονται οι Παρθένοι όταν εξαπολύουν την κριτική τους;

Tέσσερα ζευγάρια ζωδίων που ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος

Γιατί χάνονται οι Ιχθύες στον δικό τους κόσμο; Πίσω από τις αντιδράσεις που χαρακτηρίζουν τους εκπροσώπους του ζωδιακού υπάρχουν κάποιες κρυμμένες αλήθειες και ίσως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται, διότι είναι διαφορετικό αυτό που προβάλλουμε από αυτό που ουσιαστικά νιώθουμε!

Αυτά είναι τα έξι ζώδια που έχουν ισχυρή προσωπικότητα

Κριός 

Οι Κριοί πάντα θέτουν τους κανόνες και κάνουν σαφές ότι αυτοί θα έχουν το τιμόνι στα χέρια τους και οι άλλοι θα ακολουθούν τις εντολές τους. Πολλές φορές μάλιστα το απαιτούν και ίσως με άσχημο τρόπο και γίνονται κυριαρχικοί και φωνακλάδες. Ωστόσο, πίσω από αυτό το εγωπαθές προσωπείο κρύβεται μια βαθιά ανάγκη για αποδοχή και αναγνώριση. Κατά βάθος έχουν πολλές ανασφάλειες που όμως δεν θέλουν για κανέναν λόγο να δείξουν. Μπορεί για παράδειγμα να αναλάβουν το πιο δύσκολο πρότζεκτ, παρότι δεν το θέλουν, μόνο και μόνο για να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Και θα το κάνουν, αρκεί να έχουν γύρω τους άτομα που θα τονώνουν την αυτοπεποίθηση τους και όταν αυτό δεν συμβεί αντιδρούν βγάζοντας τον κακό τους εαυτό. Οι Κριοί μπορεί να πέσουν στη «φωτιά» αν κάποιος πιστέψει σε αυτούς και τους πει ότι μπορούν να το κάνουν και να βγουν αλώβητοι. Θέλουν να ακούν ότι είναι οι καλύτεροι και επιθυμούν διακαώς να δουν στα μάτια των γύρω τους την ενθάρρυνση, τον ενθουσιασμό και την πίστη στις ικανότητές τους. Τότε θα δώσουν τα πάντα. Δεν μπορούν να ακούν «όχι αυτό δεν γίνεται», ο πεσιμισμός και η γκρίνια τους εκνευρίζει και πιέζουν τους άλλους να προσπαθήσουν. Όμως πάνω από όλα, την κάθε αντίρρηση για κάτι την παίρνουν προσωπικά και τη θεωρούν ως έλλειψη πίστης στο πρόσωπο τους και στις δυνατότητες τους, διότι είναι αρκετά ανασφαλείς.

Διαβάστε τι κρύβεται πίσω από τα ελαττώματα των υπόλοιπων 11 ζωδίων 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top