Απιστία: Πώς θα καταλάβεις ότι ο σύντροφος σου σε απατά;

Δες σε ποια σημάδια θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία

ζευγαρι τσακώνεται

Tα πιο κάτω σημάδια, αποτελούν απλώς ενδείξεις ότι ο αγαπημένος σου είναι άπιστος. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ισχύει στα αλήθεια. Ωστόσο, αν έχεις «θορυβηθεί», τότε έφτασε η ώρα να μιλήσεις μαζί του, για να ξέρεις πού βαδίζεις.

Ο λόγος που κάποιες γυναίκες «τα φτιάχνουν» με πολύ μεγαλύτερους άντρες

Προσέχει τον εαυτό του πολύ περισσότερο

Το κλισέ θέλει τους άντρες να προσέχουν την εμφάνισή τους λιγότερο από τις γυναίκες. Αυτό βέβαια δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. 
Ωστόσο, αν ο καλός σου έχει να αγοράσει ρούχα από την εποχή του Νώε και ξαφνικά τον έπιασε μια ακατανόητη πρεμούρα να ασχολείται με το ντύσιμο του και γενικώς την εμφάνισή σου, τότε ίσως πρέπει να ψάξεις από πού πηγάζει αυτή η ξαφνική αλλαγή. 

Κλειδώνει όλες τις συσκευές και τους λογαριασμούς του

Αν γενικώς έχει μια καχύποπτη συμπεριφορά και μάλιστα αν μέχρι πρότινος σού είχε δώσει πρόσβαση  σε όλους τους λογαριασμούς του, και ξαφνικά τους κλειδώσει, τότε ίσως κρύβει κάτι. 

Ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα να έχεις ξεπεράσει τα όρια με τον έλεγχο και τη ζήλια σου, οπότε έχει απλώς ανάγκη για λίγη ιδιωτικότητα.

Θυμός και επιθετικότητα

Οποιαδήποτε ερώτησή σας, ακόμα και για το απλούστερο πράγμα, οδηγεί σε τσακωμό. Μοιάζει σαν να ψάχνει λόγο να επέλθει σύγκρουση. ίσως αυτή η συμπεριφορά να δείχνει πως προσπαθεί να μετριάσει τις ενοχές του, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις πράξεις του, ρίχνοντας την ευθύνη σε εσένα.  

Ενδιαφέρεται; Πώς να το καταλάβετε από τη γλώσσα του σώματος

Ψάχνει αφορμή να φύγει από το σπίτι

To τελευταίο δείγμα ότι ο σύντροφός σου ενδέχεται να είναι άπιστος, είναι επιθυμία του να φύγει από το σπίτι χωρίς εσένα.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top