Ποιες γυναίκες του ζωδιακού κύκλου είναι η επιτομή του στιλ

Ξέρουν καλά πώς να τραβήξουν όλα τα βλέμματα

ζώδια μόδα

Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τέσσερα ζώδια ξέρουν τι να φορέσουν, πώς να το συνδυάσουν και πώς να το αναδείξουν, με λίγα λόγια είναι η επιτομή της κομψότητας.

Καρκίνος

Η γυναίκα Καρκίνος ξέρει πώς να ξεχωρίσει με το στιλ της. Έχει γούστο, επιλέγει σωστά τα ρούχα που θα φορέσει και το χαμηλών τόνων -συνήθως- προφίλ της την κάνει να γίνεται ακόμα πιο θηλυκή και εντυπωσιακή.

Πώς μια «αόρατη» σχέση σε πονάει στο τέλος περισσότερο

Ζύγος

Η γυναίκα Ζυγός είναι κομψή, εκλεπτυσμένη, ξέρει τι να φορέσει και πώς να το αναδείξει. Η εξωτερική εμφάνιση είναι πάρα πολύ σημαντική για εκείνη και φροντίζει να είναι σωστή και εντυπωσιακή.

Σκορπιός

Η απλότητά της άλλωστε είναι αυτή που την κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο γιατί το «τίποτα» το κάνει αυτόματα «κάτι». Η Σκορπίνα μάλιστα έχει μεγάλο κόλλημα με τα μαύρα γυαλιά και το κόκκινο κραγιόν.

Aυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά μίας υγιούς σχέσης

Αιγόκερως 

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι πάνω κάτω σαν την γυναίκα Σκορπιό. Ξέρει τι να φορέσει και πώς να το συνδυάσει. Δεν κάνει ποτέ φανταχτερές επιλογές, αλλά επιλέγει απλές, κλασικές γραμμές και σκούρα χρώματα που αναδεικνύουν το κύρος και τη σοβαρότητά της.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top