Τι είναι το eye- gazing που σε φέρνει πιο κοντά με τον σύντοφό σου;

Η πρακτική που χρησιμοποιεί ο Θανάσης Ευθυμιάδης με την Άννα Δημητρίεβιτς

Θανάσης Ευθυμιάδης- Άννα Δημητρίεβιτς

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η σύζυγός του Άννα Δημητρίεβιτς οι οποίοι είναι μαζί πάνω από 10 χρόνια.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Κάνει eye-gazing με τη σύζυγό του μία φορά την εβδομάδα

Ο ηθοποιός τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Ντόλτσε Βήτα» θέλησε να μας αποκαλύψει ένα από τα μυστικά της σχέσης τους. 

Όπως αποκάλυψε λοιπόν μέσω Instagram εφαρμόζει με τη σύντροφό του το eye – gazing! Δηλαδή κάθονται και οι δύο στο πάτωμα, απέναντι και κοιτάζουν ο ένας τον άλλον στα μάτια χωρίς να μιλάνε.

 

 

«Χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια δεν θα μπορούσαν να φτάσουν για να πω για το μικρό δευτερόλεπτο της αιωνιότητας που με φίλησες και σε φίλησα. Ένα πρωί μέσα στο φως του χειμώνα, πάνω στη Γη. Στη Γη που είναι ένα αστέρι(Ζακ Πρεβέρ).Πρακτική eye-gazing: μια πρακτική βαθιάς σύνδεσης καρδιάς με καρδιά, για όλα τα ζευγάρια. Καθόμαστε κάτω στο πάτωμα, ο ένας απέναντι στον άλλον, ώστε τα μάτια να είναι στο ίδιο επίπεδο. Χωρίς να μιλάμε, κοιταζόμαστε στα μάτια, για 11 λεπτά (μια φορά την εβδομάδα) Η ψυχές συνομιλούν μέσα απ’ τα μάτια» έγραψε στο Instagram του ο ηθοποιός βάζοντας και μία κοινή φωτογραφία με τη σύζυγό του.

Τα οφέλη του eye-gazing 

Σας βοηθά να αναγνωρίζεται συναισθήματα 

Το eye-gazing είναι πολύ συνηθισμένο στο εξωτερικό καθώς «τα μάτια είναι τα πιο εκφραστικά χαρακτηριστικά του προσώπου και μπορούν να δημιουργήσουν και να μεταφέρουν στον άλλον συναισθήματα. Η επαφή με τα μάτια προκαλεί μία ξεχωριστή σύνδεση ακόμη κι αν κρατήσει λίγα δευτερόλεπτα.

Σε βοηθά να χτίσεις μία σχέση εμπιστοσύνης

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν την επαφή με τα μάτια ένα σημάδι αξιοπιστίας. Από την άλλη πλευρά, το να μην κοιτάς κάποιον στο μάτι συνδέεται συχνά με το ψέμα.

Αν θέλετε να χτίσετε εμπιστοσύνη με άλλο άτομο, δοκιμάστε να κοιτάξετε τα μάτια.

Σε βοηθάει να δεθείς συναισθηματικά με τον σύντροφό σου 

Δεδομένου ότι το βλέμμα των ματιών διευκολύνει τη συναισθηματική σύνδεση, μπορεί επίσης να καλλιεργήσει μια βαθύτερη σύνδεση.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top