Οι ερωτικές συμβουλές που έχεις διαβάσει παντού: Τελικά ισχύουν;

Η αλήθεια που κάποιος έπρεπε (επιτέλους) να σου πει

πόδια/ unsplash

Έχεις διαβάσει σίγουρα παντού πολλές συμβουλές από περιοδικά, internet και sites, για το πώς να αναζωπυρώσεις, την ερωτική σου ζωή.

Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί, πόσο ισχύουν και πόσο βοηθητικά είναι. Αληθινές γυναίκες στην αληθινή ζωή και σε real time μας καταθέτουν την εμπειρία τους στα… σέξι tips των ειδικών!

1. «Πώς να σε σκέφτεται όλη μέρα…»

Είναι μια συμβουλή την οποία θα βρεις σχεδόν σε κάθε περιοδικό που θα πέσει στα χέρια σου και θέλει να προάγει την ερωτική σου ζωή, από το κομμωτήριο μέχρι το απογευματινό «to know us better» με τις φίλες και από το γραφείο μέχρι τη στάση του λεωφορείου.Ψιθύρισέ του στο αφτί, στη διάρκεια του πρωινού, σου λένε, σκανδαλιστικές λεπτομέρειες για το τι θέλεις να του κάνεις, άσ’ τον να ζει με την ερωτική έξαψη όλη τη μέρα και να ανυπομονεί να έρθει το βράδυ. Μαζί με το κολατσιό, τύλιξέ του και ένα πιπεράτο ερωτικό σημείωμα, στείλε του λουλούδια και kinky e-mails στη δουλειά, υπερθεματίζουν οι ειδικοί.

Πως θα επιλέξεις το ιδανικό δώρο για τον σύντροφό σου στις φετινές γιορτές

Πραγματικό συμπέρασμα: «Δεν πιάνουν σε όλους τα ίδια ερωτικά τεχνάσματα, επομένως πρέπει να ανακαλύψεις αυτό που ταιριάζει και στους δυο σας. Εάν εκείνος, για παράδειγμα, βρίσκει συναρπαστικό το ερωτικό chat μέσω του υπολογιστή, τότε ίσως έχεις βρει τον τρόπο που θα τον κάνει να σε σκέφτεται όλη τη μέρα». 

2. «Χρησιμοποίησε το φαγητό σαν ερωτικό παιχνίδι»

Εντάξει, κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τη σκηνή με την Κιμ Μπέισινγκερ στις 9 ½ εβδομάδες, η οποία καταλήγει σε εκρηκτικό σεξ μπροστά στο ψυγείο, μετά το παιχνίδι με το φαγητό… Κάτι μου λέει όμως πως ό,τι κι αν έκανε η σέξι ηθοποιός εκείνη την εποχή, το ίδιο διεγερτικό αποτέλεσμα θα είχε. Όπως και να ‘χει πάντως, η συγκεκριμένη ερωτική ταινία δημιούργησε «σχολή» και έκτοτε, κάθε σεξουαλικός οδηγός που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει και μια τέτοια συμβουλή, που ανοίγει την όρεξη για… σεξ.

Πραγματικό συμπέρασμα: «Κάτι ήξερε η Μπέισινγκερ. Ξέχασέ το όμως, αν είτε εσύ είτε ο σύντροφός σου δεν συμπαθείτε καν τις ενυδατικές κρέμες, πόσο μάλλον μια υγρή, λιπαρή και φυσικά κρύα σαντιγί».

3. «Μελέτησε το κάμα σούτρα»

Το… ιερό βιβλίο των απανταχού ηδονιστών αποτελεί πέρα από κάθε αμφιβολία τη σωσίβια λέμβο κάθε ζευγαριού που θέλει να γλυτώσει από τον… Τιτανικό της ερωτικής του σχέσης – ή έτσι τουλάχιστον ευαγγελίζονται όσοι είναι σε θέση να ξέρουν. Με ονομασίες όπως «Η Αναρρίχηση», «Το Βέλος του Έρωτα», «Τα κουτάλια», «Το σκαρφάλωμα στο δέντρο» ή «Η γοργόνα», αυτό το βιβλίο-οδηγός υπόσχεται παθιασμένες ερωτικές στιγμές.

Βρείτε πόσο επιτυχημένη θα είναι η νέα χρονιά βάσει των γενεθλίων σας

Πραγματικό συμπέρασμα: «Δεν μπορώ να φανταστώ μια ερωτική σχέση που δε θα δεχόταν μια σχετική… ώθηση από το Κάμα Σούτρα – απλώς επιλέξτε προσεκτικά τις στάσεις που θα εκτελέσετε! Σου συστήνω να αποφύγεις την «Αμαζόνα», εκτός κι αν είσαι τόσο δυνατή που… να μπορείς με τους μηρούς σου να σπάσεις καρύδια».

4. «Ξέχασε το κρεβάτι σου…»

Το κρεβάτι ουδέποτε υπήρξε μονόδρομος για μια καλοκουρδισμένη σεξουαλική ζωή. Αντίθετα, η ιδέα πως εκμεταλλευόμαστε κάθε προσφερόμενο χώρο για να κάνουμε σεξ φαντάζει από μόνη της πολύ διεγερτική υπόθεση.

Τέσσερις λόγοι για να κάνεις την πρώτη κίνηση

Πραγματικό συμπέρασμα: «Μπορείς να διαλέξεις όποιο χώρο σου ταιριάζει καλύτερα, αρκεί όμως να μη σε συλλάβουν για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Κατά τα λοιπά, πάντως, ξέρεις εκείνο το γνωστό ρητό περί της ορέξεως και της κολοκυθόπιτας».

Πηγή: mylife.com.cy
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top