«Αθώα» σημάδια που δείχνουν πως πρέπει να ξεκόψεις από τον άλλον

Η ζωή είναι μικρή για να τη σπαταλάς με ανθρώπους που δεν αξίζουν

αρνητικοί άνθρωποι

Μερικές φορές νιώθουμε πως ο άλλος έχει στοιχεία στον χαρακτήρα του που δε μας αρέσουν αλλά τα αγνοούμαι. Κανονικά δε θα έπρεπε καθώς η ζωή είναι μικρή για να τη σπαταλάμε με όσους δεν αξίζουν.

Αυτά τα σημάδια δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις ερωτικές σχέσεις, αλλά γενικώς με τους ανθρώπους που αξίζει να έχεις δίπλα σου.

Χώρισες; Ποια είναι η επόμενη μέρα

Κουτσομπολεύει

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλους μας αρέσει να ακούμε πράγματα για τον τάδε γνωστό ή φίλο. Ως ένα σημείο όμως. Ο κοτσομπόλης άνθρωπος δεν έχει όρια. Σήμερα κουτσομπολεύει τον άλλον, αύριο εσένα. Επίσης, το να σχολιάζει αρνητικά -γιατί το κουτσομπολιό δεν έχει θετική χροιά- σε επηρεάζει. Όπως και αν το δεις. 

Δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη 

Η εμπιστοσύνη σε μια σχέση είναι το άλφα και το ωμέγα. Αν δεν υπάρχει, τότε γιατί να έχεις δίπλα σου ένα άτομο που σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια και θα σε προδώσει με την πρώτη ευκαιρία; 

Αυτά είναι τα ζώδια που δε ζητούν ποτέ συγγνώμη

Σε κριτικάρει 

Άλλο οι φίλοι και ο σύντροφός σου να σου επισημαίνουν τα λάθη σου με ειλικρίνεια, χωρίς να σου χαϊδεύουν τα αυτιά και άλλο να σε κάνουν να αμφισβητείς τον ίδιο σου τον εαυτό. Δίπλα σου θες άτομα που σε κάνουν να νιώθεις καλά. 

Παίρνει μόνο από σένα 

Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δούναι και λαβείν. Αν ο άλλος θέλει μόνο να παίρνει, δεν σε στηρίζει και γενικώς είναι εκεί όταν σε έχει ανάγκη, νομίζουμε πως δεν χρειάζεσαι εμάς για να σου πούμε ότι χρειάζεται να τον απομακρύνεις το γρηγορότερο. 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top