Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τι τον τρομάζει

Αν ξέρεις τι είναι αυτό θα μπορείς να το διαχειριστείς καλύτερα

ζευγάρι

Άλλοι φοβούνται την πρώτη φορά που θα βρεθούν σεξουαλικά με το ταίρι τους, άλλοι τον πρώτο καβγά, τις διακοπές, τη στιγμή που θα πουν το «σε αγαπώ» ή το να μοιραστούν τον ίδιο χώρο.

Κριός

Το στάδιο της σχέσης που πραγματικά φοβάσαι είναι όταν φτάνει η στιγμή να ανοίξεις την καρδιά σου και να πεις πώς αισθάνεσαι πραγματικά. Συνήθως, δε σου αρέσουν τα δακρύβρεχτα και μελό, αλλά γνωρίζεις ότι αυτό είναι το απαραίτητο βήμα που πρέπει να κάνεις, εάν θέλεις να πλησιάσεις το πρόσωπο με το οποίο είσαι ερωτευμένος.

Ταύρος

Το πρώτο ραντεβού είναι συχνά αυτό που σε τρομάζει περισσότερο. Συνήθως, δεν έχεις πρόβλημα με τους ανθρώπους που σε γνωρίζουν αρκετά καλά. Αλλά στα άτομα που σε συναντούν για πρώτη φορά σου είναι δύσκολο να βγάλεις το πραγματικό σου, ρομαντικό και ερωτικό πρόσωπο.

Δίδυμοι

Η ιδέα της αποκλειστικότητας είναι αυτό που πραγματικά σε φοβίζει. Την αρχή την κάνεις χωρίς να το καταλάβεις, όσο όμως περνά ο καιρός και συνειδητοποιείς ότι είσαι δεσμευμένος με ένα και μόνο άτομο, οπότε θα πρέπει να σταματήσεις να ψάχνεις κάτι άλλο σε τρομάζει τόσο που μπορεί να το βάλεις στα πόδια.

5 συμβουλές από ζευγάρια που δε διαφωνούν (σχεδόν) ποτέ!

Καρκίνος

 Ο έρωτας και η σχέση δεν σε τρομάζουν καθόλου, καθώς έχεις πολύ αγάπη μέσα σου να δώσεις. Αυτό που σε φοβίζει είναι το στάδιο που θα χρειαστεί να γνωρίσεις το κοντινό περιβάλλον του έτερου ήμισυ κι αγωνιάς για το αν οι φίλοι και γενικά οι δικοί του άνθρωποι σε αγαπήσουν.

Λέων

Τίποτα στη σχέση δε σε φοβίζει, ακόμα και όταν καταλήξει σε γάμο. Εκεί που μπορεί να σε πιάσει φοβία είναι όταν είσαι στο μήνα του μέλιτος. Επειδή έχεις μια έντονη προσωπικότητα, γεμάτη ζωντάνια και δημιουργικότητα, σε τρομάζει η πιθανότητα να χαθεί το πάθος και ο ενθουσιασμός ανάμεσά σας και να ζήσετε μια ζωή στη μιζέρια.

Παρθένος

 Η πρώτη σεξουαλική συνεύρεση θα είναι για σένα πάντα το πιο τρομακτικό στάδιο της σχέσης, καθώς δε θέλεις να απογοητεύσεις το ταίρι σου και να φανείς κατώτερη των προσδοκιών του.

Ζυγός

Γνωρίζεις ότι σε μια σχέση θα υπάρξουν κάποια στιγμή καβγάδες και έντονες διαφωνίες και αυτό πραγματικά σε τρομάζει, καθώς δεν ξέρεις, αν αυτές οι συγκρούσεις οδηγήσουν στον χωρισμό, ιδίως αν παντρευτείτε με το ταίρι σου ή συζήσετε.

Σκορπιός

Φοβάσαι, όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται σοβαρά, ότι θα πρέπει να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο του γάμου ή της συμβίωσης. Αυτό που πραγματικά σε τρομάζει όμως είναι, αφού έχεις δεθεί, η ιδέα της απιστίας του/ης συντρόφου σου.

Τοξότης

Πλάκα-πλάκα, φοβάσαι τις κοινές διακοπές με το ταίρι σου. Τα ταξίδια είναι σημαντικά για σένα, σου αρέσει να περιηγείσαι και να εξερευνείς καινούργια μέρη, οπότε θέλεις ένα ταίρι-συνοδοιπόρο. Αν όμως με το δικό σου δεν ταιριάζετε σε αυτό το κομμάτι, θεωρείς ότι θα σου καταστρέψει την εμπειρία και σου είναι δύσκολο να συνεχίσεις μαζί του.

Αιγόκερως

Φοβάσαι να συναντήσεις την οικογένεια του/ης συντρόφου σου. Δεν είσαι και το πιο κοινωνικό ον στον κόσμο και εκτός αυτού, δε σου αρέσει το να μπερδεύονται διάφορα πρόσωπα στη σχέση σου, οπότε η πρώτη συνάντηση σου προκαλεί τρόμο, καθώς είσαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό θα φανεί αμέσως σε περίπτωση που κάποιο μέλος επιχειρήσει να το κάνει.

Υδροχόος

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το μόνο πράγμα που φοβάσαι περισσότερο σε μια σχέση είναι να πεις τις γνωστές δυο λέξεις: «Σ’ αγαπώ». Εδώ δεν μπορείς να διαχειριστείς τον έρωτα σου, πόσο μάλλον το να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου.

Ποια ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους

Ιχθύες

Σε φοβίζει ο γάμος και τα παιδιά. Απλά! Η ιδέα του γάμου, σαν ευτυχής κατάληξη της σχέσης, σε ενθουσιάζει. Συχνά ονειρεύεσαι εκείνη τη στιγμή που θα ενωθείς με το ταίρι σου για πάντα και θα κάνετε τη δική σας οικογένεια. Ωστόσο, όσο η ώρα πλησιάζει, το όνειρο αρχίζει να γίνεται εφιάλτης. Θεωρείς τρομακτικές τις ευθύνες που θα αναλάβεις και φοβάσαι ότι δε θα τα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top