Ιδέες για να ανανεώσεις το υπνοδωμάτιό σου!

Ευκαιρία να το τολμήσεις

ανανέωσε το υπνοδωμάτιό σου

Το υπνοδωμάτιό σου είναι το ησυχαστήριο σου. Αν το διαμορφώσεις κατάλληλα, θα συντείνει στην πολύτιμη ψυχική σου υγεία και ξεκούραση. Οπότε, αν το σκέφτεσαι καιρό, ευκαιρία να το τολμήσεις. Εμείς πάντως, βάζουμε τις ιδέες.

Τips για να διαχειριστείς αποτελεσματικά τον θυμό σου

Τόλμησε μια έντονη ταπετσαρία

Προτίμησε να είναι κάτι που σε εκφράζει αισθητικά και σε ηρεμεί. Μπορεί να είναι ένα λουλουδένιο μοτίβο ή μια αγαπημένη σου πόλη, αν σου αρέσουν τα ταξίδια. Απλώς επειδή η ταπετσαρία δεν είναι κάτι που αλλάζεται εύκολα, βεβαιώσου πως είσαι σίγουρη για την επιλογή σου και δεν είναι κάτι που θα μετανιώσεις λίγους μήνες μετά.

Διάλεξε ένα statement χρώμα

Να θυμάσαι πως τα έντονα χρώματα κουράζουν. Οπότε, η παλέτα σου μπορεί να είναι σε γήινους τόνους και να προτιμήσεις το αγαπημένο σου χρώμα να είναι σε μικρές δόσεις, με έξυπνες πινελιές, όπως το σκέπασμα, ή τα μαξιλαράκια. 

Προγραμματίστε σιγά-σιγά τις διακοπές σας!

Δημιούργησε ένα boho style

Βάλε vintage διακοσμητικά, συνδυασμένα  με πρωτότυπο και εκλεκτικό τρόπο, για εκείνη την cozy ατμόσφαρα που τόσο χρειάζεσαι. 

Βάλε φωτάκια για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα 

Στην αγορά, θα βρεις πολλές γιρλάντες, σε διάφορα σχέδια και ανάλογα πού θα την τοποθετήσεις, θα δημιουργήσεις μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. 

Φτιάξε ένα gallery wall

Αν δεν ξέρεις πώς να γεμίσεις τον άδειο τοίχο, μια έξυπνη ιδέα είναι να δημιουργήσεις μια gallery . Απλώς φρόντισε οι κορνίζες και τα μεγέθη που θα επιλέξεις να ταιριάζουν αισθητικά μεταξύ τους. 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top