Τips για να αγοράσεις με το παιδί σου τα καλύτερα σχολικά είδη

Γιατί όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο

σχολικά είδη-παιδί

Μπορεί οι διακοπές για κάποια παιδάκια να συνεχίζονται ακόμη, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο πιο νωρίς επισκεφτούμε το κατάστημα με τα σχολικά είδη, τόσο πιο εύκολη θα γίνει η ζωή μας.

Για μπάνιο με τα παιδιά; Tips για κάθε μαμά

Να γιατί:

  1. Δεν έχει ακόμη πάρα πολύ κόσμο. Δεν υπάρχει χειρότερο από τη μαμά με τα τρία παιδάκια δίπλα σου, που ουρλιάζουν και ανακατεύουν όλα τα ράφια με τα τετράδια και τις ξύστρες. Όσο είναι ακόμη Αύγουστος, έχεις την ευκολία να είσαι σχεδόν μόνη με το παιδάκι σου στο κατάστημα, για να διαλέξετε ό,τι θέλετε με την ησυχία σας.
  2. Αν γυρίσεις από διακοπές και αφήσεις τα σχολικά μέσα στον πανικό του Σεπτεμβρίου, μέχρι να πάρεις βιβλία και τετράδια, να βάλεις ετικέτες, μέχρι να προμηθευτείς τα εξωσχολικά, είσαι σε ένα μεγάλο τρέξιμο και δε θα έχεις ικανοποιητικό χρόνο για να ασχοληθείς με το πιο ουσιαστικό: να προετοιμάσεις ψυχολογικά το παιδί για την επόμενη τάξη.
  3. Τώρα ακόμη, μπορείς να βρεις την τσάντα, την κασετίνα, και όλα τα τετράδια ή τα είδη που επιθυμεί το παιδί, γιατί ακόμη δεν έχουν εξαντληθεί και προλαβαίνεις να διαλέξεις.
  4. Επίσης αυτή τη στιγμή, κάποια βιβλιοπωλεία και καταστήματα σχολικών ειδών προσφέρουν πακέτα με τα σχολικά είδη του νηπιαγωγείου και του δημοτικού και κάνουν δώρο τη σχολική τσάντα!
  5. Τέλος, έχεις μπροστά σου τρεις ολόκληρες εβδομάδες για να κάνεις έρευνα αγοράς, να συγκρίνεις τιμές και ίσως να δεις μήπως κάποια είδη δε χρειαστεί να τα αγοράσεις, αλλά, αν είναι σε καλή κατάσταση, να τα δανειστείς ή να σου τα χαρίσει η μαμά από κάποιο άλλο μεγαλύτερο παιδάκι.

Συντάκτης: Τζίνα Σπάρτακου

Πηγή:allyou.gr
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top