Διέγραψε και μπλόκαρε από τα social media τον πρώην σου

Οι αναμνήσεις θα ξεθωριάσουν από μόνες τους

διαγραφή πρώην από τα social media

Στη σημερινή εποχή που η τεχνολογία καλπάζει και που τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, όταν με κάποιον άνθρωπο χωρίζουμε πλέον αντί να τον διαγράφουμε οριστικά από τη ζωή μας, απλά τον διαγράφουμε και τον μπλοκάρουμε από τα social media, ενώ στάνταρ ζητάμε από κοινούς γνωστούς μας να μπουν στο προφίλ του πρώην μας για να δουν τι έχει ανεβάσει!

Το να διαγράψεις και να μπλοκάρεις τον πρώην σου είναι το μόνο καλό που μπορείς να κάνεις στη δική σου ψυχολογία ώστε να μη χαλιέσαι για τα check in που κάνει, για τις φωτογραφίες που ανεβάζει, αλλά και για τα σχόλια που θα γράφει σε άλλες κοπέλες.

Φυσικά μην ξεχνάς πως το να τον διαγράψεις από τα social media δε σημαίνει ότι διαγράφεις και τις αναμνήσεις σας, αυτές θέλουν τον χρόνο τους για να γίνουν delete από το μυαλό και από την καρδιά σου.

Είναι λογικό εκείνη τη στιγμή να μεταμορφώνεσαι σε εκείνο το πράσινο τερατάκι της ζήλιας και ενώ έχετε χωρίσει εσύ μέσα σου να σκας!

Το να μην έχεις επαφές μαζί του σου δίνει και τη δυνατότητα να βρεις τι πραγματικά θες από εσένα, να δεις τα λάθη σου και φυσικά να μπορέσεις να πας παρακάτω, διότι το να μιλάς συνέχεια με τον πρώην σου και με το να ασχολείσαι με το τι κάνει και που πάει σε κρατάει στάσιμη σε μια τοξική κατάσταση που μόνο εσένα στη τελική θα χαλάει και θα πληγώνει.

Αν σου ζητήσει να μείνετε φίλοι φυσικά μην τυχόν και διανοηθείς και πεις το «ναι» γιατί τότε είναι που θα μείνεις κολλημένη στο παρελθόν σου και φυσικά δεν θα τον ξεπεράσεις ποτέ!

Μην ξεχνάς πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να βασανίζεσαι για κάτι που τελείωσε για αυτό delete and blog your ex και πάμε παρακάτω!

Της blogger, Tίνας Μιχαηλίδου 

Πηγή: Εx' Ghost by Tina Michaelidou 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top