Έτσι θα επουλώσεις τις πληγές σου

Ο χωρισμός πονάει, αλλά περνάει

Χωρισμός

Θα ξεκινήσω από το γνωστό κλισέ. Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Τώρα πονάς παντού, στο μυαλό, στην καρδιά, στο σώμα σου. Δεν έχεις πονέσει τόσο σε όλη σου τη ζωή. 

Το ξέρω, δεν είναι παρήγορο να σου πω ότι σε έναν χρόνο από τώρα όλα θα είναι διαφορετικά. Μπορώ όμως να σου πω πώς θα περιποιηθείς τις πληγές σου σωστά έτσι ώστε να επουλωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. 

1. Εξάντλησε κάθε περιθώριο, λύσε όλες σου τις απορίες, πες όλα όσα θέλεις να του πεις, πριν χωρίσετε. Μην αφήνεις δεύτερες σκέψεις να αιωρούνται, μην μένεις με ερωτηματικά. 

2. Πάψε να ζεις μαζί του. Με τις αναμνήσεις και τα πράγματά του. Μην κάψεις τις κουρτίνες που έχουν το χρώμα που μισούσες αλλά εάν συγκατοικούσατε, απομάκρυνε ή στείλτου όσα πράγματα έχει ξεχάσει στο σπίτι. Οι κορνίζες από τις εκδρομές και τα μπουζούκια καλύτερα να απομακρυνθούν και αυτές. 

3. Κάνε ψηφιακό ξεκαθάρισμα. Βγάλτον από τα Αγαπημένα στις Επαφές σου. Μην τσεκάρεις συνεχώς τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ. Λογαριασμός του το τι κάνει. Και μην ανεβάζεις ποστς με υπονοούμενα ή κατηγορίες εναντίον του- ποιον βοηθάς; 

4. Ξέσπασε, σπάστα, πιες, βγες, φλέρταρε, κλάψε, κλάψε και ξανακλάψε. Προσπάθησε να ζήσεις απόλυτα τον χωρισμό, και μην υποκρίνεσαι ότι δεν τρέχει κάτι. Τρέχει. Μόλις χώρισες. Εάν δεν θρηνήσεις, δεν θα τον ξεπεράσεις.
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top