Όταν η κολλητή σου σε αντιγράφει

Τι να κάνεις όταν η καλύτερή σου φίλη κάνει copy paste

Κολλητές

Όταν είσαι στην εφηβεία είναι τέλειο να κάνεις twinning με την κολλητή σου. Και δεν είναι μόνο τα ρούχα που αγοράζετε ίδια. Έχετε το ίδιο κούρεμα, σας αρέσουν τα ίδια χόμπι, έχετε τις ίδιες παρέες, βλέπετε τις ίδιες σειρές. 

Τι γίνεται όμως είσαι 20 και συνειδητοποιείς ότι η κολλητή σου έχει μείνει κολλημένη στις συνήθειες της εφηβείας; Ότι ακόμα σε αντιγράφει στα πάντα; 

- Διαλέγει την ίδια σχολή με σένα.

- Επιλέγει να μείνει μόνη της όπως κι εσύ. 

- Της αρέσουν τα ίδια αγόρια που αρέσουν και σε σένα. 

- Προσπαθεί να αντιγράψει συμπεριφορές και λέει τα ίδια αστεία που λες εσύ. 

- Και φυσικά, πάει και αγοράζει ακριβώς τα ίδια ρούχα που πήρες εσύ την προηγούμενη ημέρα, δήθεν μου τυχαία. 

Είναι ξεκάθαρο ότι η φίλη σου σε ζηλεύει. Αυτό μπορεί να είναι κολακευτικό μέχρις ενός σημείου, μπορεί όμως να καταντήσει και εξαιρετικά σπούκι. 

Είναι ξεκάθαρο ότι η φίλη σου δεν έχει προσωπικότητα και αυτοεκτίμηση. Δεν μπορεί να μην έχει τις δικές της προτιμήσεις, το δικό της γούστο, τα δικά της όνειρα. 

Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Απομακρύνεσαι σταδιακά ή της κάνεις μια κουβέντα;

Εννοείται, το δεύτερο. Της λες ήρεμα και ωραία το τι έχεις παρατηρήσει και ότι σου φαίνεται λίγο περίεργο. Εάν δεις ότι παραδέχεται το σφάλμα της ή ότι μετανιώνει για την έως τώρα πιστή αντιγραφή, πας πάσο και συνεχίζετε τη φιλία σας.

Εάν όμως αρνηθεί το προφανές, μάλλον δεν είναι η φίλη που σου αξίζει να έχεις. Εάν θέλεις να δεις το είδωλό σου, βγάζεις και μια σέλφι.  

 

Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή: allyou.gr 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top