To ψέμα που όλοι λένε όταν κάνουν μία σχέση

Γιατί κανένας δε μπορεί να αποφύγει αυτές τις ερωτήσεις;

Σχέση

Στα πρώτα ραντεβού υπάρχουν ορισμένα πράγματα για τα οποία καλό είναι να μην συζητάς με τον άλλον. Ας πούμε, πώς ήταν η πρώην ή ο πρώην σου, ή με πόσους συντρόφους έχετε πάει μέχρι τώρα.

Τώρα, πώς γίνεται και κανείς μας δεν μπορεί να αποφύγει την αναφορά το ερωτικό παρελθόν, τι να σου πω; Κυρίως αυτή η ερώτηση που γίνεται συνήθως μετά την πρώτη φορά στο κρεβάτι, ξέρεις ποια, «και για πες μου, με πόσους έχεις πάει μέχρι τώρα;» τη βρίσκω εντελώς άκυρη. Συνήθως την απευθύνουν οι άντρες. Από περιέργεια; Από ανασφάλεια; Δεν ξέρω.

Γιατί εάν ρωτάει εσένα και υποθετικά είσαι γύρω στα 30, ε, δεν θα έχεις κάνει μερικές ερωτικές σχέσεις μέχρι τώρα; Ή μήπως οι μόνοι άντρες που είχες γνωρίσει ήταν οι νάνοι και κοιμόσουν βαθιά μέχρι που ήρθε εκείνος πάνω στο άσπρο άλογο; 

Με μια λέξη, παραμύθια. Και από τη δική μας τη μεριά και από των αντρών. Εσύ θα ρίξεις λίγο τον αριθμό (για να μην παρεξηγηθείς) και εκείνος θα τον αυξήσει λίγο (επίσης για να μην παρεξηγηθεί).

Και έτσι αυτή η ερώτηση καταλήγει σε ένα ψέμα. Ποιος ο λόγος; Πολλά μάλιστα ζευγάρια αποσιωπούν την αλήθεια ακόμα κι όταν η σχέση διαρκεί πια πολλά χρόνια. Πώς δηλαδή μετά από μια δεκαετία θα πεις στον άλλον «Θυμάσαι, αγάπη μου, που με είχες ρωτήσει με πόσους είχα πάει και σου είπα με τρεις; Δεκατρείς ήθελα να πω και μπερδεύτηκα».

Το παρελθόν είναι παρελθόν και σίγουρα σου έχει αφήσει μαθήματα και εμπειρίες. Και εγώ νομίζω ότι όταν έρθεις κοντά με τον άλλον, καλό είναι να ξέρει ορισμένα πράγματα για σένα και εσύ για εκείνον. 

ιατί να ντρεπόμαστε για αυτό που είμαστε; Θέλουμε μήπως να παρουσιάσουμε μια ψεύτικη εικόνα μας στον άλλον ή θέλουμε να μας ερωτευτεί για αυτό που είμαστε και το φορτίο που κουβαλάμε μέσα μας;  

Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή:allyou.gr


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top