Οι 4 αιτίες που κάνουν τη συγκατοίκηση... σκέτη κόλαση

Οι διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν ανάμεσα σε δυο ανθρώπους

Τα λάθη σε μια συγκατοίκηση

Είναι ένα ωραίο βήμα να μείνεις μαζί με τον αγαπημένο σου. Μια δήλωση αγάπης (θέλω να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε μαζί), μια τρυφερή δέσμευση, καμιά φορά όμως και μια μεγάλη παγίδα.  

Γιατί; Γιατί κάποια στιγμή αρχίζουν οι διαφωνίες, και όταν μένουν μαζί δύο άνθρωποι οι διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν είναι πολλές.

Εάν είσαι σε φάση «πάμε να μείνουμε μαζί», δες ποιες είναι οι αιτίες που μπορεί να μετατρέψουν την συγκατοίκηση σε αβάσταχτη συμβίωση:

1. Το οικονομικό:
Έχεις πληρώσει το ρεύμα; Θα μοιραστούμε το σούπερ μάρκετ; Γιατί ανάβεις συνέχεια θερμοσίφωνα; Και κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει η μάνα σου, ή ο πατέρας σου.

2. Τα οικιακά:
Μπορεί να φέρει μεγάλη ρίξη ο γεμάτος νεροχύτης και τα άπλυτα/ ασιδέρωτα ρούχα. Κυρίως εάν είσαι ακαμάτρα, ή σου τύχει κανένας που δεν έχει ιδέα τι σημαίνει σφουγγαρόπανο, έχετε θέμα.

3. Η τηλεόραση:
Μία δεν αρκεί. Γιατί όταν εκείνος έχει φωνάξει τα παιδιά να δούνε μπάλα, εσύ δεν θες με τίποτα να χάσεις το Masterchef.

4. Οι φίλοι:
Τελικά μείνατε οι δυο σας για να είστε μόνοι ή μήπως γιατί η παρέα δεν έχει πού αλλού να πάει τα βράδια; Βάλτε μια ισορροπία στο θέμα για να μην χάσετε τελικά την ουσία.

Αν και θεωρώ ότι μόνο το Νο1 είναι ικανό να τα τινάξει όλα στον αέρα. Θέλει καλή συνεννόηση και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Κυριολεκτικά.

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή: Allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top