Μήπως ο σύντροφός σας είναι τοξικός; Αν κάνει τα παρακάτω να είστε σίγουρη

Πάρτε την τσαντούλα σας και φύγετε

Πώς θα καταλάβετε πως ο σύντροφός σας είναι τοξικός

Mήπως τελικά η σχέση που έχετε σας τσακίζει την ψυχολογία; Αυτά είναι τα σημάδια που πρέπει να σας προβληματίσουν

Μήπως βρίσκεστε σε μία σχέση τοξική και δεν το γνωρίζετε; Αν ο σύντροφός σας έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά, καλό θα είναι να της/του  κουνήσετε το μαντίλι.

Σας πιέζει υπερβολικά

Αν ένας άνθρωπος σας ασκεί υπερβολική πίεση, θέλει να ελέγχει τα πάντα, σας απειλεί και σας κάνει να διστάζετε να εκφράσετε τα όσα νιώθετε γιατί δεν ξέρετε πως θα αντιδράσει τότε μάλλον κακώς έχετε αυτό το άτομο στη ζωή σας.

Δεν γίνεται ποτέ το δικό σας

Σε μία σχέση σίγουρα θα πρέπει να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις, αν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει τότε θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την σχέση που έχετε. Αν δηλαδή ο σύντροφος ή ένας φίλος σας δεν σας κάνει κανένα χατίρι αλλά αντίθετα έχει την απαίτηση να κάνετε μόνο τα δικά του, τότε μάλλον θα πρέπει να πάρετε την τσάντα σας και να αποχωρήσετε.

Σας κάνει συνεχώς να ζηλεύετε

Σίγουρα όσον αφορά τις σχέσεις η ζήλια είναι το αλατοπίπερο της ζωής αν όμως είναι σε λογικά πλαίσια. Αν λοιπόν ένας άνθρωπος σας κάνει συνεχώς να νιώθετε ανασφάλεια, φλερτάρει μπροστά σας με άλλες, και σας λέει συνεχώς πως οι άλλες είναι πιο εμφανίσιμες από εσάς, τότε είναι σίγουρο πως είστε σε μία τοξική σχέση.

 

Συνεχώς σας ανταγωνίζεται

Αν έχετε φτάσει ψηλά επαγγελματικά και ο σύντροφός σας δεν σας ενθαρρύνει αλλά αντίθετα σας ανταγωνίζεται και σας μειώνει, τότε μάλλον η σχέση σας είναι τοξική.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top