Shopping Star Γωγώ: «Θα ήσουν σωστή αν το θέμα ήταν μια μέρα στο μαντρί»

Ρούλα: «Εκεί τουλάχιστον οι άνθρωποι δεν είναι ξεδιάντροποι»

Γέλια, μπηχτές και ένταση προκάλεσαν οι στιλιστικές επιλογές της Ρούλας στο Shopping Star. 

H διαγωνιζόμενη επέλεξε πουκάμισο animal print, δερμάτινο παντελόνι και δερμάτινο σακάκι. 

«Ρούλα δεν θα ήθελα τέτοιο μαλλί μπούκλα για το πρωί. Το πουκάμισό σου και αυτό είναι έντονο για πρωί. Δεν μου αρέσει το χρώμα του πουκαμίσου σου με το παλτό σου» σχολίασε η Σοφία.

Shopping Star: Πώς θα είστε σικάτες με animal print

Στη Γωγώ δεν άρεσε τίποτα από το styling της Ρούλας αναφέροντας πως θα ήταν στο θέμα αν αυτό ήταν «μια μέρα στο μαντρί».

«Εγώ που είχα μπούκλα μου είχες πει πως καλύτερα να ήταν τα μαλλιά μου ίσια. Μάλλον έκανες το λάθος που έκανα εγώ. Το μακιγιάζ είναι έντονο για πρωί. Επειδή πας και στα πανηγύρια ε μάλλον για τα πανηγύρια είναι αυτό το βάψιμο. Το σκουλαρίκι σου είναι σαν τριγωνάκι για τα χριστούγεννα. Επειδή έχεις ενέργεια μέσα σου θα σε ήθελα με μία μηχανή, να πηγαίνεις στο μαντρί» ανέφερε με τη διαγωνιζόμενη να αντιδρά: 

«Είπες πολύ μεγάλη κακία» 

«Μπήκες με αέρα νικήτριας αλλά ξέχασες να πάρεις μαζί σου το θέμα. Τα σκουλαρίκια σου είναι σαν ανοιχτήρι» ανέφερε η Αρετή και τότε η Γωγώ, ξέσπασε στα γέλια. 

Ηλιάνα: «Αρετή, δυστυχώς δεν τα κατάφερες»

Η διαγωνιζόμενη ένιωσε άβολα και ξέσπασε κατά των δύο συμπαικτριών της. 

«Μας τη λέει και το μικρό που δεν ξέρει από μόδα. Τρομάρα της. Τουλάχιστον στο Αγρίνιο οι άνθρωποι σέβονται ο ένας τον άλλον και δεν προσβάλλουν. Δεν είναι ξεδιάντροποι» ανέφερε. 

«Η τσάντα μου αρέσει πολύ και το πανωφόρι. Τα σκουλαρίκια δεν μου αρέσουν. Έχεις μπερδέψει πολλά στιλ μεταξύ τους. Πήρες διαφορετικά κομμάτια και τα φόρεσες όλα μαζί. Είναι άλλα ντ’ άλλων» ανέφερε η Μάγια. 

Δείτε το Shopping Star 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top