Shopping Star: Έλλη για Γιώτα: «Με απογοήτευσε, είναι εκτός θέματος»

Η 21χρονη δε διαχειρίστηκε σωστά τον χρόνο και τα χρήματα

Έφτασε η ώρα της Γιώτας να πάει για shopping. Αν και προσπάθησε αρκετά, βγήκε εκτός χρόνου και προϋπολογισμού κι έτσι δεν πήγε κομμωτήριο, ούτε αγόρασε τσάντα.

Shopping Star: Ζαφειρώ σε Μαριάνθη: «Πού πας με αυτό το σύνολο;» 

Η Έλλη απογοητεύτηκε από τη Γιώτα, γιατί δεν είχε συνδυάσει ωραία τα ρούχα της και δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει τις αγορές της. «Με απογοήτευσε, είναι εκτός θέματος», σημείωσε.

Η Παρασκευή είχε ενδοιασμούς με τα παπούτσια, τα οποία της φάνηκαν παλιομοδίτικα και με το σετ που για εκείνη ήταν πρωινό. 

Ζαφειρώ σε Γιώτα «Είχε δεν είχε την έριξε την κακία της»

Η 21χρονη αντέδρασε στα σχόλιά της λέγοντας πως «πρέπει να φτιάξει λίγο το στιλ της». Η αυστηρή κριτική της Παρασκευής προκάλεσε την έκρηξη και της Ζαφειρούς «Τι γίνεται Παρασκευή; Θα σ' αρέσει καμία;», είπε φανερά εκνευρισμένη.

Αντίθετα οι στιλιστικές επιλογές της συνομήλικης Γιώτας ικανοποίησαν τη Ζαφειρώ. «Με χάλασε το γεγονός ότι δεν πρόλαβες κομμωτήριο.  Το μαγιό σου μου αρέσει πάρα πολύ, σε φωτίζει. Το συνολάκι σου μου αρέσει, αλλά με ενοχλεί που κατέβαινε συνέχεια το μπλουζάκι σου. Με προβληματίζει το μοτίβο. Είναι για πιο μεγάλης ηλικίας, ωστόσο τα χρώματα σου πάνε πολύ. Το παπούτσι σου είναι τάση, θα το φορούσα για την περίσταση. Για μένα είσαι μέσα στο θέμα».

Η Μαριάνθη παίρνοντας τελευταία τον λόγο επισήμανε: «Το ρούχο αναδεικνύει το σώμα σου. Δε διαχειρίστηκες καλά τον χρόνο και τα χρήματα. Αυτό σου στοίχισε γιατί δεν είναι χτενισμένο τα μαλλάκι σου. Σου λείπει η τσαντούλα. Το βάψιμο είναι εντάξει. Το μαγιό σου είναι υπέροχο.  Το παπούτσι μ' αρέσει, γιατί έκανα κι εγώ παρόμοια επιλογή. Δε συμφωνώ με το σύνολό σου γιατί σε ενοχλούσε στο περπάτημα και το θεωρώ πρωινό».

Δείτε το Shopping Star   

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top