Ζαφειρώ σε Γιώτα «Είχε δεν είχε την έριξε την κακία της»

Τα σχόλια για το look της 21χρονης διαγωνιζόμενης

Η 21χρονη Ζαφειρώ ήταν η πρώτη που κλήθηκε να προετοιμαστεί για bachelotte σε παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Ήταν στιλάτη η βοηθός βρεφονηπιοκόμου; Πώς την υποδέχτηκαν οι άλλες παίκτριες; 

Shopping Star: «Το μαλλάκι θα το ήθελα λίγο πιο περιποιημένο»

Η Μαριάνθη δεν εντυπωσιάστηκε με τα σκουλαρίκια, ενώ βρήκε κάπως αταίριαστα το λεοπάρ μαγιό με το ποδηλατικό κολάν και το δίχτυ. 

«Είσαι κούκλα αλλά είναι λίγο εκτός το σύνολο. Με χαλάει η τσάντα θα προτιμούσα μία ψάθινη. Το παπούτσι σου μου αρέσει και ταιριάζει στο πόδι σου», είπε αμέσως μετά η Γιώτα. 

Βίκυ Καγιά: Το ιδανικό look για πανηγύρι στο νησί!

Η Ζαφειρώ θεώρησε πως οι συμπαίκτριές της ήταν αυστηρές μαζί της. «Είχε δεν είχε την έριξε την κακία της», δήλωσε στις κάμερες για την κριτική της Γιώτας.

Ούτε στην Έλλη άρεσε το σετ που διάλεξε η νεαρή διαγωνιζόμενη. «Μου αρέσουν τα παπούτσια κι αυτό που έχεις βάλει στο κεφάλι. Το ντύσιμό σου είναι σπορ και όχι σικάτο», πρόσθεσε η ίδια, προκαλώντας την αντίδραση της 21χρονης, η οποία διαφώνησε με το σχόλιο πως δεν είναι chic. 

Αλλά και η Παρασκευή δε μάσησε τα λόγια της, όταν έφτασε η σειρά της να κρίνει. «Δε μ' αρέσει η μπαντάνα. Τα σκουλαρίκια ταιριάζουν σε μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας. Το μακιγιάζ είναι μια χαρά και το μαλλί θα το προτιμούσα ίσιο. Το μαγιό είναι εντάξει. Η φούστα μ' αρέσει, αλλά όχι με το κολάν θα προτιμούσα να είχες βάλει κάτι άλλο από μέσα. Και τα παπούτσια θα τα ήθελα flat. Η τσάντα δε μ' αρέσει. Γενικώς πιστεύω ότι είσαι εκτός θέματος». 

Η Ζαφειρώ έγινε έξαλλη με τα σχόλιά της με αποτέλεσμα να ξεσπάσει backstage, λέγοντας πως έβγαλε κόμπλεξ απέναντί της, επειδή της έκλεψε την ιδέα.

Δείτε το Shopping Star  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top