Shopping Star: Η Βαλεντίνα κατηγόρησε την Ιωάννα για τα σκουλαρίκια της

«Δε θα είναι η Shopping Star της εβδομάδας» ανέφερε η Ελπίδα

Γεμάτη αυτοπεποίθηση ήταν η Ιωάννα στο Shopping Star όμως καμία από τις τέσσερις διαγωνιζόμενες δε βρήκε το look της ιδανικό για το reunion.

Βαλεντίνα για Γαβριέλα: «Τι μου σκας μύτη με γλειμμένη αγελάδα;»

«Αυτό που φοράς είναι πολύ ωραίο. Εγώ θα ζήταγα να το κοντύνουν λίγο για να μην το πατήσεις και πέσεις. Μ’ αρέσουν η τσάντα και τα παπούτσια. Αν μείνουμε στο ιταλικό μαγαζί(σ.σ: το reunion θα γίνει σε ιταλικό εστιατόριο)  το ντύσιμό σου μου φαίνεται πολύ καλό για την περίσταση. Το σύνολο είναι μέσα στο θέμα» ανέφερε η Ελπίδα η οποία όμως όταν δεν την άκουγε η Ιωάννα ανέφερε πως, δεν μπορεί να είναι Shopping Star γιατί είναι ελαφρώς εκτός θέματος. 

«Λάμπεις πραγματικά. Το σύνολο σε καθιστά καθηλωτική. Για reunion σε ιταλικό μαγαζί δεν ξέρω αν ταιριάζει. Με παραπέμπει σε γάμο ή βάφτιση και όχι reunion. Αυτό με χάλασε ήταν το λατερνέ αποτέλεσμα» σχολίασε η Σοφία όμως η Ιωάννα βρήκε την κριτική της επικριτική. 

Shopping Star: Πώς σχολίασε η Καγιά το σούπερ μίνι της Γαβριέλας

Πιο αιχμηρή ήταν η Βαλεντίνα η οποία «κατηγόρησε» την Ιωάννα πως αντέγραψε τα σκουλαρίκια της Γαβριέλας. 

«Μ΄ αρέσουν τα παπούτσια και το τσαντάκι. Είναι ωραίο συνολάκι αλλά για ιταλικό δεν είναι. Δεν τρως μακαρόνια έτσι και τα σκουλαρίκια που διάλεξες είναι ίδια με της χθεσινής παίκτριας» ανέφερε και η διαγωνιζόμενη τόνισε πως χρωματικά δεν έχουν καμία σχέση.

Τέλος η Γαβριέλα βρήκε το φόρεμα της Ιωάννας  ιδανικό για βάφτιση:

«Τα μαλλιά σου θα τα ήθελα ψηλά» είπε ολοκληρώνοντας την κριτική της. 

Δείτε το Shopping Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top