Βαλεντίνα για Γαβριέλα: «Τι μου σκας μύτη με γλειμμένη αγελάδα;»

Οι δύο διαγωνιζόμενες που μπέρδεψαν το θέμα της εβδομάδας

«Καθηλωτική στο reunion της τάξης μου» είναι το θέμα αυτής της εβδομάδας στο Shopping Star και η πρώτη διαγωνιζόμενη που ξεκίνησε την πασαρέλα ήταν η Γαβριέλα. 

Δύο από τις διαγωνιζόμενες η Ιωάννα και η Ελπίδα εκθείασαν τη διαγωνιζόμενη όπως τα μπέρδεψαν όσον αφορά το θέμα της εβδομάδας. Και οι δύο έκαναν σαρδάμ και αντί για reunion είπαν μπάτσελορ. 

Βίκυ Καγιά: Πώς να φορέσετε σωστά το deux pieces

«Ήσουν σέξι. Θα ήθελα το μαλλί σου πιο πλούσιο . Θα ήθελα το φάκελο τον μωβ. Είσαι καθηλωτική για μπάτσελορ» ανέφερε η Ιωάννα και η Ελπίδα πρόσθεσε: 

«Το φόρεμα μου αρέσει. Χαίρομαι που το διάλεξες. Δε μου αρέσει το τσαντάκι επειδή έχει φτερά. Μου άρεσε η ιδέα του wet look.  Eνναλακτικά θα ήθελα έναν κότσο».

Θέλετε να κάνετε μία θηλυκή πρωινή εμφάνιση; Φορέστε αυτό το σακάκι

Η Σοφία ανέφερε πως της άρεσε το φόρεμα της διαγωνιζόμενης όχι όμως το wet look. 

«Μου αρέσει το φόρεμα. Το κόψιμο και το μανίκι. Το παπούτσι δεν ξέρω πόσο ταιριάζει σε νησί. Τα σκουλαρίκια δεν είναι πολύ του γούστου μου» ανέφερε η Βαλεντίνα προκαλώντας την αντίδραση της διαγωνιζόμενης. 

«Το θέμα είναι τα σκουλαρίκια να ταιριάζουν σε μένα όχι σε σένα» ανέφερε ενώ η Βαλεντίνα δεν ενθουσιάστηκε ούτε και από την κόμμωση της Γαβριέλας. 

«Τι μου σκας μύτη με γλειμμένη αγελάδα;» ανέφερε για τα μαλλιά της. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top