Shopping Star: «Ξέρει αυτή πού θα κάτσω και δεν ξέρω εγώ;»

Η Aναστασία άκουσε αρνητικά σχόλια από τις συμπαίκτριές της

Τα δυνατά της για να εντυπωσιάσει τις συμπαίκτριες της στο Shopping Star έβαλε η Αναστασία, όμως σε καμία από τις τέσσερις δεν άρεσε το γεγονός πως επέλεξε σακάκι για το πικ-νικ της στην Έδεσσα.

Ενοχλήθηκε η Γεωργία: «Δεν ήξερα να μαδήσω τις βλεφαρίδες μου»

«Για πικ-νικ στη Έδεσσα θα ήθελα να επέλεγες κάτι πιο άνετο, όχι αυτό το σακάκι. Και το μπλουζάκι σου, δε θα ήθελα να έχει αυτό το άνοιγμα πίσω. Θα ήθελα να ήταν μέχρι το σουτιέν και να μην έχει τα κορδόνια. Είσαι κατά το ήμισυ στο θέμα. Για τη μαρινιέρα είναι κομπλέ» ανέφερε η Γκέλυ με την Τένια να συμφωνεί απόλυτα όσον αφορά το σακάκι.

Η Βίκυ Καγιά επεσήμανε στην Κατερίνα τις αλλαγές που πρέπει να κάνει

«Το σακάκι είναι εκτός θέματος. Η μαρινιέρα υπάρχει. Δεν μπορείς να πας με λευκό παντελόνι στην εξοχή. Θα γίνει χάλια. Μου λείπουν τα αξεσουάρ. Δεν θα είναι η Shopping Star της εβδομάδας» ανέφερε.

Η Αναστασία διαφώνησε με τη συμπαίκτριά της αναφέροντας πως η Έδεσσα δεν έχει λάσπες για να λερωθεί αλλά μόνο καταρράκτες. 

Θα πας για πικ-νικ στην εξοχή; Τι να βάλεις

«Δε θα έχει λάσπες. Καταρράκτες έχει η Έδεσσα που τις είδες τις λάσπες» ανέφερε.

Και η κριτική της Γεωργίας όμως, η οποία ανέφερε πως η εμφάνιση της Αναστασίας είναι χειμερινή και πως το λευκό παντελόνι δεν ενδείκνυται για πικ-νικ αφού κάπου θα κάτσει και θα λερωθεί, ενόχλησε την Αναστασία.

«Καλά ξέρει αυτή που θα κάτσω και δεν ξέρω εγώ;» ανέφερε φανερά ενοχλημένη η Αναστασία. 

Η πιο απογοητευτική κριτική για τη διαγωνιζόμενη ήταν της Κατερίνας, η οποία αν και εκφράστηκε με κομψό τρόπο, δε βρήκε τίποτα καλό στην εμφάνιση της Αναστασίας.

«Δεν χτένισες τα μαλλιά σου. Θα ήθελα να τα πιάσεις πίσω. Το μακιγιάζ σου είναι βαρύ για βράδυ. Η μπλούζα μου άρεσε αλλά δε θα ήθελα τον μαύρο στηθόδεσμο. Το σακάκι δεν είναι για πικ-νικ. Το λευκό λερώνει εύκολα. Μου αρέσουν τα στρας του παπουτσιού αλλά η γλώσσα σου κόβει το πόδι» τόνισε. 

Δείτε το Shopping Star 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top