Dry Shampoo: Είσαι σίγουρη ότι το εφαρμόζεις σωστά; Για τσέκαρε...

Τα tips της ειδικού που πρέπει να γνωρίζεις!

Το dry shampoo αποτελεί ένα βασικό και πολύ αγαπημένο πλέον προϊόν περιποίησης για τα μαλλιά, καθώς οι ιδιότητες του να τα φρεσκάρει σε δευτερόλεπτα και να τα αρωματίζει με φανταστικές νότες λουλουδιών και εσπεριδοειδών είναι μοναδικές. Αυτό το προϊόν εγγυάται σε όλες τις γυναίκες πως δεν θα έχουν ποτέ ξανά μια bad hair day και για το λόγο αυτό δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ.

Το τρικ για να κάνεις τα μαλλιά σου σγουρά χωρίς ψαλίδι

Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα ομορφιάς, έτσι και το dry shampoo έχει το δικό του σωστό τρόπο εφαρμογής για μέγιστα αποτελέσματα. Σύμφωνα με την δερματολόγο Lindsey Zubritsky, θα πρέπει να το εφαρμόζεις απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής και ειδικότερα στα σημεία εκείνα που εμφανίζουν μεγαλύτερη λιπαρότητα. Επίσης, συμβουλεύει να τηρείς μια απόσταση όταν ψεκάζεις το προϊόν ώστε αυτό να «πέφτει» ομαλά επάνω στο τριχωτό της κεφαλής.

Dry Shampoo: Είσαι σίγουρη ότι το εφαρμόζεις σωστά; Για τσέκαρε...

Ακόμη, η δερματολόγος μιλώντας στο Byrdie, λέει πως ένα από τα πιο αγαπημένα της tips είναι η χρήση του dry shampoo τη νύχτα και όχι το πρωί. Ναι, σωστά διάβασες. Η Lindsey Zubritsky υποστηρίζει ότι εφαρμόζοντας το προϊόν πριν τον ύπνο, αυτό βοηθάει στη μεγαλύτερη απορρόφηση της λιπαρότητας από το τριχωτό, με αποτέλεσμα όταν ξυπνάς το πρωί, τα μαλλιά να δείχνουν φρεσκολουσμένα!

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top