ΑXDW: Όσα είδαμε την πρώτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας

Η 31η Αthens Xclusive Designers Week ξεκίνησε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Η Athens Xclusive Designers Week γίνεται στην Αθήνα από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2022 στο Ωδείο Αθηνών.

ΑΧDW: Οι λαμπερές εμφανίσεις στην τρίτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας

Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, μετά από 30 επιτυχημένες διοργανώσεις, έρχεται με την 31η διοργάνωση και υπόσχεται 4 μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις.

Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή στην πασαρέλα, έναν χρόνο μετά τη γέννα της!

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα fashion brands αλλά και ανερχόμενα ταλέντα που θα αποκαλύψουν τις νέες τάσεις της σεζόν αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την Αθήνα, ως Μητρόπολη της Μόδας γεμίζοντας τη με στυλ και νέα trends.

Passager by Nadia Chalimou

Η 31η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας ξεκίνησε με το brand Passager by Nadia Chalimou και την συλλογή «Party» F/W ’22. 

Εντυπωσιακές παγιέτες, φτερά, αέρινα υφάσματα σε «animal print» και βελούδινα πανιά σε εντυπωσιακά εμπριμέ είναι κάποιες από τις δημιουργίες της σχεδιάστριας.

Nadia Chalimou

Myrto Dramountani

Η Myrto Dramountani μια σχεδιάστρια που δραστηριοποιείται κυρίως στο εξωτερικό έρχεται με την συλλογή S/S ’23 ως συνέχεια των τελευταίων συλλογών της που δημιουργήθηκαν με γνώμονα την ανάγκη να επανασυνδεθούμε με τη φύση και να διασφαλίσουμε την εγγενή ισορροπία μεταξύ ανθρώπου και περιβάλλοντος.

Cristiano Marcheli

Διαχρονικότητα, κομψότητα και θηλυκές γραμμές στη νέα συλλογή του fashion brand Cristiano Marcheli. Η νέα συλλογή “Perfectly Imperfect” Cruise ’23 είναι εμπνευσμένη από την φινέτσα της Ιταλικής Ριβιέρας.

Tassos Mitropoulos

Η μέρα έκλεισε με τον σχεδιαστή μόδας Tassos Mitropoulos και την νέα S/S’23 collection «Blooming of Color». Η πλούσια παλέτα ενός πολύχρωμου κήπου αποτέλεσε τη βασική επιρροή της συλλογής σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη γλυπτική των φύλλων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top