Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή στην πασαρέλα, έναν χρόνο μετά τη γέννα της!

H τραγουδίστρια παρουσίασε το fashion show του Τάσου Μητρόπουλου στην AXDW

Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, η Κατερίνα Στικούδη έκλεψε τις εντυπώσεις στην 31η Athens Xclusive Designers Week που πραγματοποιείται στο Ωδείο Αθηνών.

Κατερίνα Στικούδη: Ο εκνευρισμός σε ερώτηση δημοσιογράφου για το… παιδί της

Η τραγουδίστρια παρουσίασε αλλά και έκλεισε κάνοντας catwalk το fashion show του καταξιωμένου Έλληνα σχεδιαστή και καλού της φίλου, Τάσου Μητρόπουλου.

Οι παρευρισκόμενοι λάτρεις της μόδας καταχειροκρότησαν την Κατερίνα Στικούδη για την πασαρέλα της. Αν και στη εγκυμοσύνη της είχε πάρει 14 κιλά, η ίδια δε δυσκολεύτηκε να τα χάσει και καμία στιγμή δεν αγχώθηκε γι’ αυτό. Έναν χρόνο μετά τη γέννα της, η τραγουδίστρια διαθέτει ξανά τις υπέροχες αναλογίες που διέθετε πριν την εγκυμοσύνη της.

στικούδη

στικουδη κιλά

«Όταν ζυγίστηκα είχα χάσει τα 12. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι γυναίκες πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε η μία την άλλη. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, κάθε γυναίκα χρειάζεται τον δικό της χρόνο να επανέλθει. Δεν υπάρχει κανόνας για το πώς πρέπει να είμαστε μετά τη γέννα. Δεν θέλει άγχος. Έρχεται ένα πλάσμα που ανατρέπει όλα τα δεδομένα σου, σε τρελαίνει, σου δίνει τόση χαρά… δεν μπορούμε να στενοχωριόμαστε για μια ζυγαριά» είχε πει παλαιότερα η Κατερίνα Στικούδη.

στικουδη axdw

H τραγουδίστρια παρουσίασε το fashion show του Τάσου Μητρόπουλου στην AXDW

κατερινα στικουδη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top