Κατερίνα Στικούδη: Ο εκνευρισμός σε ερώτηση δημοσιογράφου για το… παιδί της

«Δεν ξέρω αν κάνετε αυτήν την ερώτηση σε πατεράδες»

Η on camera ενόχληση της Κατερίνας Στικούδη/ βίντεο Open Weekend

Πριν από έναν χρόνο η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη. Πριν από λίγες εβδομάδες ο Βύρωνας έγινε ενός έτους και οι γονείς του τού ετοίμασαν ένα πάρτι.

Στικούδη: Ο γιος της έγινε ενός έτους - Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων

Την τραγουδίστρια – παρουσιάστρια συνάντησαν οι δημοσιογράφοι στα παρασκήνια του J2US και μια ερώτηση που δέχτηκε την έκανε έξω φρενών.

Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί

Συγκεκριμένα τη ρώτησαν «αν έχει τύψεις που αφήνει τον γιο της στο σπίτι και εκείνη λείπει συνέχεια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων».
«Δε νιώθω καθόλου τύψεις, όπως δεν ξέρω αν κάνετε αυτήν την ερώτηση σε πατεράδες και την κάνετε μόνο σε γυναίκες. Α την κάνεις και στους άνδρες, αν νιώθουν τύψεις που αφήνουν τα παιδιά τους; Αν το κάνεις και στους άνδρες, εντάξει το άγχος σου για το παιδί μου μπορώ να το καταλάβω. Δεν είναι μόνος του ποτέ», δήλωσε φανερά ενοχλημένη.

«Είμαι κάθε μέρα μαζί του, αφιερώνω χρόνο στο παιδί μου κι ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι αύριο μεθαύριο θα χαίρεται και θα καμαρώνει για εμένα και για όλα αυτά που κάνω για αυτόν φυσικά», πρόσθεσε η Κατερίνα Στικούδη.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top