Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί

Όσα είπε για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Στικούδη

Λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US, η Κατερίνα Στικούδη κάθισε στον καναπέ του Happy Day το πρωί της Παρασκευής, μιλώντας για όλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.    

J2US: Η Στικούδη στη θέση της Παναγιώταρου - Το έμαθε από το... Ιnstagram

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικογένειά της κι απάντησε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι μετά τον ερχομό του γιου της, Βύρωνα.  

Η Κατερίνα Στικούδη δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδάκι

Η Κατερίνα Στικούδη δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδάκι

«Δε θα το δήλωνα ούτως ή άλλως. Είναι κάτι που δεν θα σου πω ούτε όχι ούτε ναι. Δε θα πω έκλεισα, γιατί δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή», απάντησε στην παρουσιάστρια.

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Πιο ερωτευμένοι & στιλάτοι από ποτέ!

Όσον αφορά στον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, ανέφερε: «Εγώ είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ! Όταν βλέπω σε μικρογραφία τον Βαγγελάκη, σαν να ξαναγεννήθηκε, με πιάνουν τα ζουμιά. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να έρχεται ξανά στη ζωή. Τόσο πολύ μοιάζουν. Είναι τόσο πολύ ευγενικός, πολύ δοτικός, είναι δίπλα μου σε οτιδήποτε θέλω να μοιραστώ μαζί του. Καθημερινά θα ασχοληθεί με το παιδί, είναι πολύ καλός πατέρας, είμαστε πολύ ωραία ομάδα. Ο έρωτας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο κι η σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική. Να μη βαριέσαι, να κάνεις άλλα πράγματα διαφορετικά. Ποτέ δε σταματάει η φαντασία».

Η Κατερίνα Στικούδη κι ο Βαγγέλης Σερίφης στην Εβδομάδα Μόδας 

Η Κατερίνα Στικούδη κι ο Βαγγέλης Σερίφης στην Εβδομάδα Μόδας /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top