ΑΧDW: Οι λαμπερές εμφανίσεις στην τρίτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας

Τι φόρεσαν οι επώνυμες κυρίες που έδωσαν το παρών

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας έχει ξεκινήσει από τις 13 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί σήμερα στις 16 Νοεμβρίου 2022 στο Ωδείο Αθηνών.

H 31η διοργάνωση έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα fashion brands αλλά και ανερχόμενα ταλέντα που θα αποκαλύψουν τις νέες τάσεις της σεζόν αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την Αθήνα, ως Μητρόπολη της Μόδας γεμίζοντας τη με στυλ και νέα trends.

Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή στην πασαρέλα

H 3η μέρα ξεκίνησε με την Ioanna Kourbela και την Haute Couture συλλογή με τίτλο Opulence Winter 2022. 

Στη συνέχεια, ο σχεδιαστής Dimitris Dassios παρουσίασε την collection “it’s show time Folks” Summer ’23 η οποία αποτελείται από τα “it” items του σχεδιαστή.

Ακολούθησε o οίκος υψηλής ραπτικής Kathy Heyndels σε συνδυασμό με τον σχεδιαστή μόδας Marios Togos με την συλλογή “Games” S/S ’23. Και η βραδιά έκλεισε με το brand Parthenis με την συλλογή «Colorama» S/S ’23!

ΑΧDW: Ποιες επώνυμες πήγαν στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας την τρίτη μέρα 

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η Ελένη Πετρουλάκη. Η fitness expert και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Ωδείο Αθηνών και στο fashion show της Ιoanna Kourbela.

Για την εμφάνισή της η Ελένη Πετρουλάκη επέλεξε ένα εμπριμέ φόρεμα σε κλος γραμμή σε ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με σουέτ πέδιλα σε φούξια τόνους και εντυπωσιακό clutch.

Ελένη Πετρουλάκη - Εβδομάδα Μόδας

Ελένη Πετρουλάκη

Ελένη Πετρουλάκη

Στην Εβδομάδα Μόδας βρέθηκαν ακόμα: η Μιμή Ντενίση, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Νατάσα Καλογρίδη και η Άντζελα Γκερέκου.

 Μιμή Ντενίση 

 Μιμή Ντενίση

 Άντζελα Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου

Νατάσα Μποφίλιου

Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσα Καλογρίδη έκανε το δικό της fashion statement. Μάλιστα σε σχετική ερώτηση τόνισε πως δεν της αρέσει να σκέφτεται το στυλ της κάθε φορά. Για εκείνη η μόδα είναι κάτι που της έρχεται αυθόρμητα και φυσικά. «Σκέφτηκα το σύνολο σε χρόνο dt. Δεν χρειάζομαι σκέψη εγώ για αυτά» τόνισε. 

Η Νατάσα Καλογρίδη επέλεξε ένα ασημί μεταλλιζέ σύνολο, το οποίο συνδύασε με ένα ασημί bomber τζάκετ του οίκου Gucci, αξίας 2.898 ευρώ περίπου. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ασημί γόβες, disco γυαλιά ηλίου και silver γάντια.

Νατάσα Καλογρίδη - Μιμή Ντενίση 

Νατάσα Καλογρίδη - Μιμή Ντενίση

Βικτώρια Καρύδα 

Βικτώρια Καρύδα

Κόνι Μεταξά 

Κόνι Μεταξά
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top