Crying Eyes: Η τάση στο μακιγιάζ που έχει γίνει Viral στο TikTok

Πώς θα πετύχεις τη νέα τάση που σε κάνει ακόμα πιο γοητευτική!

τάσεις στο μακιγιάζ διαρκώς μας εκπλήσσουν. Περισσότερο όμως μας εκπλήσσουν αυτές που ξεπηδούν μέσα από τα social media και συγκεκριμένα μέσα από το TikTok και οι οποίες γίνονται ιδιαίτερα αγαπητές τόσο από beauty addicts, όσο και από διάσημες γυναίκες του εξωτερικού.

Πώς είναι 10 Ελληνίδες celebrities χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Αυτή τη φορά θα σταθώ στην τάση που ακούει στο όνομα «crying eyes», μια περίεργη και αλλόκοτη τάση στο μακιγιάζ που θέλει τα μάτια να δείχνουν κλαμένα. Ναι, πολύ σωστά διάβασες. Το αποτέλεσμα του μακιγιάζ των ματιών είναι υγρό και μοιάζει με πραγματικά δάκρυα. Πώς όμως το πετυχαίνει κανείς αυτό και γιατί να «υιοθετήσεις» μια τάση που σε θέλει στενοχωρημένη;

Crying Makeup Μόδα

Σύμφωνα με αυτή την τάση η οποία μετράει πάνω από 130 εκατομμύρια προβολές, κάθε γυναίκα που δημιουργεί αυτό το μακιγιάζ δείχνει ευάλωτη και κάπως έτσι γίνεται πιο ελκυστική και γοητευτική. 

@zoekimkenealy #greenscreen crying makeup look tutorial 😅 Can I go as a crying person for Halloween or is that not a thing #cryingmakeup #tearmakeup #cryingeyes #makeupforhalloween ♬ Show Me How (Album V) - Men I Trust

Το «crying eyes» μακιγιάζ επιτυγχάνεται με την εφαρμογή lip liner, διάφανου gloss και υγρής σκιάς ματιών με glitter, προϊόντα που κάνουν τα μάτια να δείχvουν δακρυσμένα και κόκκινα από το κλάμα.

Μακιγιάζ: Δύο κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Η τάση αυτή δεν είναι καινούρια. Η αισθητική του «θλιμμένου κοριτσιού» είναι κάτι που υπάρχει εδώ και μια δεκαετία, ωστόσο πολλοί ειδικοί στον τομέα της ψυχικής υγείας επισημαίνουν ότι δεν είναι ορθό να παρουσιάζεται με έναν τέτοιο τρόπο και να γίνεται μόδα η θλίψη μιας γυναίκας. Παρόλα αυτά, οι γυναίκες στα social media εξακολουθούν να ενθουσιάζονται με αυτή την ιδέα.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top