Μακιγιάζ: Δύο κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα!

Το μακιγιάζ είναι ο σύμμαχος κάθε γυναίκας. Με ένα μόνο touch ή και με περισσότερα προϊόντα μπορείς να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο όμορφο και θελκτικό, ενώ με ορισμένα προϊόντα μπορείς να καλύψεις τυχόν ατέλειες.

3 beauty μυστικά που μάθαμε από τη γιαγιά μας και πρέπει να εφαρμόζουμε

Το ήξερες όμως πως με το μακιγιάζ μπορείς επίσης να αποκτήσεις ένα πιο λεπτό και αδύνατο πρόσωπο και μάλιστα εύκολα; Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να το πετύχεις. Ακολούθησε απλά τα παρακάτω tips.

Κορσές: Πώς θα φορέσεις την πιο hot τάση του φθινοπώρου

Εφάρμοσε σωστά το highlighter

Είναι αγαπημένο προϊόν τόσο των makeup artists όσο και των διάσημων γυναικών και πώς άλλωστε θα μπορούσε να μην ισχύει αυτό; Το highlighter δίνει λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπο και κάνει το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό αρκεί να μην το παρακάνεις. Όταν ολοκληρώσεις το μακιγιάζ, εφάρμοσε το προϊόν στα σημεία που θέλεις να αναδείξεις όπως το κόκκαλο σου κάτω από τα μάτια, το επάνω μέρος της μύτης και λίγο στο πηγούνι.

Σωστό μακιγιάζ ματιών

Το cat-eye look είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Τονίζοντας τις γωνίες των ματιών, αμέσως δίνεις την εντύπωση ότι το πρόσωπο είναι πιο λεπτό. Η έμφαση δίνεται στο επάνω μέρος του προσώπου τραβώντας την προσοχή από το άλλο μισό. Είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργεί ένα τριγωνικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο κάνοντάς το πιο αδύνατο.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top