Η γάτα του Karl Lagerfeld γιόρτασε τα γενέθλια της σε ιδιωτικό τζετ

Η 11χρονη - πια - Choupette συνεχίζει την εντυπωσιακή ζωή του Mr. Lagerfeld

Τα Χλιδάτα Γενέθλια Της Γάτας Του Karl Lagerfeld

Ποίο είναι το πιο extreme birthday party που θα μπορούσες να σκεφτείς για μια γάτα... Σε ιδιωτικό τζετ, με σαμπάνιες και πανάκριβα δώρα...

Choupette: Τι κάνει σήμερα η γάτα - «κληρονόμος» του Karl Lagerfeld;

Έτσι ακριβώς γιόρτασε η Choupette τα 11 της χρόνια. Το κατοικίδιο του σχεδιαστή Karl Lagerfeld, και πιθανότατα η πιο πλούσια γάτα στον κόσμο έκανε ένα birthday party όπως θα άρμοζε σε μια millionaire. 

Μπορεί ο «διάδοχος» της Coco Chanel στο τιμόνι του θρυλικού οίκου, Karl Lagerfeld, να μην απέκτησε απογόνους, ωστόσο για εκείνον το παιδί του ήταν η γάτα του, Choupette. Λίγο μάλιστα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Lagerfeld, πληροφορίες ήθελαν τη λατρεμένη του γάτα να κληρονομεί ένα μέρος της τεράστιας περιουσίας του που υπολογίζεται γύρω στα 300 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

 

 

Ωστόσο, ο ίδιος ο σχεδιαστής στο παρελθόν είχε δηλώσει πως η Choupette ήταν μία κληρονόμος και είχε τη δική της περιουσία, αφού φημολογείται πως για ειδικά πρότζεκτ που η γάτα είχε συμμετάσχει, είχε λάβει απολαβές ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ. Μην ξεχνάμε πως ο πιστοποιημένος λογαριασμός της στο Instagram έχει 120 χιλιάδες ακολούθους.
 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top