Choupette: Τι κάνει σήμερα η γάτα - «κληρονόμος» του Karl Lagerfeld;

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του διάσημου σχεδιαστή

Μετά τον θάνατο του  Karl Lagerfeld στις 19 Φεβρουαρίου του 2019, υπήρξαν εικασίες σχετικά με το αν η περίφημη γάτα Choupette θα ήταν ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του. Τι γίνεται όμως με τη γάτα του η οποία είναι εξίσου διάσημη με τον ίδιο αλλά και την κληρονομιά έναν χρόνο αργότερα;

Karl Lagerfeld: Αφήνει την περιουσία του στην αγαπημένη του γάτα;

Ο θρύλος της μόδας Καρλ Λάγκερφελντ πέθανε ακριβώς πριν από ένα χρόνο σε ηλικία 85 ετών αφήνοντας μια σημαντική περιουσία: Σύμφωνα με την εφημερίδα «Berliner Morgenpost» είχε ετήσιο εισόδημα 44 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι, η κληρονομιά του ανέρχεται σε 800 εκατομμύρια ευρώ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear daddy It’s been a year since you've not been here, time flies so quickly... I learned to live with the weight of your absence, not a day goes by without me thinking of you, of us, of all those happy memories spent near to you. Thank you for the love you have given me for these joys that you have brought me, thank you for being you, a unique and exceptional man. You know, everyone loved you and we still love you today, because this Love is infinite... Our Françoise takes care of me as you wished, we are fine, I know that from where you are, you watch over us... One day we will meet again and we can hug again. Until this day, I do everything to make the people I love happy... Know that I loved you, I love you and I will love you forever etched for eternity With love, your Choupinette😽❤️ #Choupette #choupettelagerfeld #karllagerfeld #karlforever🖤

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupetteofficiel) on

Σύμφωνα με τον εκτελεστή της διαθήκης Lucien Frydlender, το μεγαλύτερο μέρος της κληρονομιάς πήγε σε δύο άτομα: στον βοηθό του Λάγκερφελντ Sébastian Jondeau και στον βαφτισιμιό του Hudson Kroenig. Ωστόσο, ο Hudson είναι μόνο δέκα χρονών και ως εκ τούτου ανήλικος. Σύμφωνα με την εφημερίδα, την κληρονομιά πρέπει να τη διαχειρίζεται ο πατέρας του Μπραν Κένιχ.

Μεμονωμένα ακίνητα και χρηματικά ποσά προφανώς ο Λάγκερφελντ κληροδότησε σε στενούς φίλους. Ωστόσο, οι κληρονόμοι του αποθανόντος σχεδιαστή μόδας πρέπει να περιμένουν ακόμα λίγο καιρό για να περιέλθει σε αυτούς τα κληροδοτηθέντα. Αιτία είναι η φημισμένη γάτα του Λάργκερφελντ Choupette.

Και αυτό γιατί μέχρι το τέλος της ζωής της, η εννιάχρονη γάτα θα πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της με πολυτέλεια - αυτή είναι η τελευταία βούληση του τσάρου της μόδας. Σύμφωνα με την «Morgenpost», μπορεί λοιπόν να συνεχίσει να ζει έτσι στο εξοχικό σπίτι του Λάγκερφελντ στη νότια Γαλλία. Μία οικονόμος και ένας ιδιωτικός σεφ λέγεται ότι φροντίζουν γι 'αυτήν.

Το ζώο είναι και πάλι παρόν στα κοινωνικά δίκτυα από τον Αύγουστο του 2019 οπότε συμπλήρωσε το όγδοο έτος της ηλικίας του. Μετά τον θάνατο του Λάγκερφελντ, δεν είχε ακούσει κανένας τίποτα για την τη Choupette επί μερικούς μήνες. Στη συνέχεια επέστρεψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram «Choupetteofficiel».

Την πρώτη ημέρα του θανάτου του Λάγκερφελντ, η Choupette σκέφτεται φυσικά τον "Daddy" της, όπως αποκαλείται ο Λάγκερφελντ σε ένα πρόσφατο post του Instagram. "Έμαθα να ζω με το βάρος της απουσίας σου. Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μη σε σκέφτομαι, να σκέφτομαι εμάς και όλες τις ευτυχισμένες αναμνήσεις που έζησα κοντά σου», μπορεί αν διαβάσει κανείς κάτω από μια φωτογραφία του Λάγκερφελντ.

«Η Françoise μας με φροντίζει όπως το επιθυμούσες», συνεχίζει το post. Πρόκειται μάλλον για την Françoise Caçote, την οικονόμο που φροντίζει την Choupette. «Είμαστε καλά, το ξέρω πως όπου κι αν βρίσκεσαι, αγρυπνάς για μας.»

Λίγους μήνες μετά το θάνατο του Λάγκερφελντ λέγεται ότι ξέσπασε μια διαμάχη μεταξύ της Françoise Caçote και της Ashley Tschudin, όπως έγραψε η εφημερίδα «Die Welt. Η Αμερικανίδα φέρεται ότι ήταν υπεύθυνη για την online παρουσία του Choupette και ήθελε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της γάτας.

 

Σύμφωνα με τη τελευταία βούληση του Λάγκερφελντ, η Choupette έπρεπε να υιοθετηθεί από την Caçote. Το ζώο λέγεται ότι έχει εκτιμώμενη διαφημιστική αξία 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top