Πώς θα διατηρήσεις λευκά τα αγαπημένα σου sneakers

3 Tips που θα σε βγάλουν... ασπροπρόσωπη

Είτε πηγαίνεις γυμναστήριο είτε όχι, τα λευκά σου sneakers τα φοράς συχνά. Και αυτό, γιατί ταιριάζουν τόσο σε casual όσο και σε πιο formal στυλ. Έχουν, όμως, ένα μεγάλο μειονέκτημα. Λερώνονται εύκολα, με αποτέλεσμα να χάνουν το εντυπωσιακό λευκό τους χρώμα. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην σε ανησυχεί καθόλου αν ακολουθήσεις ένα από τα παρακάτω tips!

5 Tips για να ψωνίζεις ρούχα από τα καταστήματα σαν expert

Μην τα αφήνεις στον ήλιο

Η πρόληψη σώζει και σε αυτή την περίπτωση. Στην παραλία, στο μπαλκόνι, το πρωί πριν φύγεις για τη δουλειά. Όλες αυτές είναι στιγμές που το λευκό χρώμα των sneakers σου μπορεί να φθαρεί. Καλύτερα να αλλάξεις αυτή τη συνήθεια. Γιατί, όσο λιγότερο τα εκθέτεις στον ήλιο, τόσο το καλύτερο για τα ίδια και εσένα.

Σωστό πλύσιμο και χαρτί κουζίνας στο εσωτερικό

Ένας εύκολος τρόπος να είσαι σίγουρη ότι θα διατηρήσεις τα παπούτσια σου καθαρά είναι να τα πλύνεις με ένα βετέξ. Μόλις τα πλύνεις και τα αφήσεις να στεγνώσουν, τοποθέτησε χαρτί κουζίνας στο εσωτερικό. Έτσι, θα κρατήσει περισσότερο τόσο το σχήμα όσο και το χρώμα τους.

Κάλυψε τις γρατσουνιές με βερνίκι νυχιών

Αν τρέχεις και δεν φτάνεις και δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς ή να κάνεις τις παραπάνω διαδικασίες, δοκίμασε απλά να καλύψεις τα επίμαχα σημεία με βερνίκι νυχιών. Μία εύκολη λύση με εγγυημένα αποτελέσματα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top