Το έξυπνο τρικ για να μην φαίνεται η κυτταρίτιδα κάτω από τα ρούχα

Ένα Styling Tip ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες

Κυτταρίτιδα: Το Styling Tip που την «κρύβει» από τα ρούχα

Η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Εμφανίζεται κυρίως στους γλουτούς και τους μηρούς, ανεξάρτητα από τα κιλά και το σωματότυπο. Η κληρονομικότητα, η καθιστική ζωή και η κακή διατροφή παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή της, η οποία μας δυσκολεύει περισσότερο κατά τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού όταν τα ρούχα είναι λιγότερα αλλά και πιο αέρινα και «μικρά».

Ποιος είπε όμως ότι δεν μπορείς να προστατέψεις τα looks σου από το γεγονός ότι συχνά αυτή διαγράφεται στα ρούχα; Το τρικ για να το πετύχεις είναι απλό. Χρειάζεται μόνο να επενδύσεις σε ένα σωστό εσώρουχο αλλά όχι σε οποιοδήποτε.

Ποιες βιταμίνες κάνουν τη διαφορά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας;

Το έξυπνο τρικ για να μην φαίνεται η κυτταρίτιδα κάτω από τα ρούχα

Για να «κλέψεις» την όψη φλοιού πορτοκαλιού θα πρέπει να επενδύσεις σε ένα body shaper shorts στο χρώμα του δέρματος. Είναι το απόλυτο εσώρουχο χωρίς ραφές, το οποίο «αγκαλιάζει» μέση, γλουτούς και μηρούς και έτσι σμιλεύει το σώμα και κρύβει τις ατέλειες.

Πρόκειται για ένα στιλιστικό τρικ που ακολουθούν πολλές celebrities και σου το προτείνουμε για κάθε εμφάνιση με φόρεμα, παντελόνι ή φούστα που είναι διάφανα ή ημιδιάφανα ή πολύ εφαρμοστά.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top