Το μυστικό της Kendall Jenner και της Hailey Bieber για λαμπερή επιδερμίδα

Η makeup artist τους αποκαλύπτεται

Kendall Jenner - Hailey Bieber

Είναι ένας λόγος που το skincare έγινε προτεραιότητα για τα διάσημα beauty girls. Από την Jennifer Lopez μέχρι τα ''it'' girls, Kendall Jenner και Hailey Bieber το glowy look, χωρίς υπερβολικό contouring με λάμψεις που δείχνουν φυσικές είναι το πιο επίκαιρο μακιγιάζ. Πώς το πετυχαίνουν όμως;

Το αηδιαστικό μυστικό ομορφιάς της Kate Hudson

Την απάντηση έρχεται να δώσει η υπέυθυνη πίσω από τα makeup looks των διασήμων. Η Mary Phillips, που επιμελείται το μακιγιάζ των αδελφών Kardashian και της JLo μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα 4 βασικά βήματα για glowy skin.

 

 

Έχεις ρυτίδες έκφρασης; Φτιάξε αυτή τη μάσκα

Ξεκινήστε με την ενυδάτωση
Μια καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι το Α και το Ω. Η ενυδάτωση θα σας εξασφαλίσει μια φρέσκια λαμπερή επιδερμίδα. Επενδύστε σε κρέμες που ταιριάζουν στο δικό σας τύπο δέρματος και ακολουθήστε αυτή τη ρουτίνα καθημερινά. Το κλειδί για ένα τέλειο μακιγιάζ είναι η βαθιά ενυδάτωση.

Το primer είναι απαραίτητο
Εκτός από την ενυδάτωση, μπαίνει στο παιχνίδι και το primer. Το προϊόν που ουσιαστικά προετοιμάζει την επιδερμίδα να υποδεχθεί το makeup. Με την εφαρμογή του, το πρόσωπό μας γίνεται ο τέλειος καμβάς για foundation, ενώ παράλληλα βοηθάει στη διατήρηση της βάσης για περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα.

 

Ανακαλύψτε το ιδανικό foundation για εσάς
Ένα foundation με ελαφριά σύσταση που φυσικά που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας είναι το ιδανικό. Η makeup artist τους δηλώνει ότι πάντα το εφαρμόζει ομοιόμορφα ενώ το σετάρει με πούδρα για να μην δημιουργούνται ενοχλητικές γυαλάδες.

Glowy skin is in!
Η Mary Phillips ακόμη αναφέρει ότι το μυστικό για glossy skin έχε να κάνει με τον τρόπο που απλώνετε τα κρεμώδη προϊόντα. Κάθε στρώση προϊόντος πρέπει να είναι πολύ λεπτή και πρέπει να κάνετε απαλές κινήσεις όταν απλώνετε τα προϊόντα έτσι ώστε να μην αλλάζει η φόρμουλα τους.

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top