Πώς θα κάνεις το πλεκτό σκουφάκι σου πιο στιλάτο

Το υπέροχο τρικ που είδαμε να έχει δοκιμάσει η Bella Hadid

πλεκτό σκουφάκι

Το πλεκτό σκουφάκι είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι οπωσδήποτε το χειμώνα. Προσφέρει ζεστασιά τις κρύες ημέρες ενώ δίνει μια ξεχωριστή νότα στις εμφανίσεις. Πλέον, μπορείς να το φορέσεις με έναν ευφάνταστο τρόπο και να αναβαθμίσεις έτσι τόσο το ίδιο το αξεσουάρ όσο και το σύνολο που έχεις επιλέξει.

Το υπέροχο τρικ που κάνει το σκουφάκι πιο στιλάτο το είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό της Bella Hadid στο Instagram και μας ενθουσίασε πολύ. Μέσα από μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε, το διάσημο μοντέλο δείχνει πώς στόλισε το σκουφάκι της και δημιούργησε έτσι το δικό της statement look.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η Bella φόρεσε ένα πλεκτό 90s style σκουφάκι και πρόσθεσε μερικά clips με χρωματιστές πέτρες σε ροζ, πράσινο και μπλε χρώμα γύρω γύρω, ώστε να του δώσει ένα παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Το τρικ που δοκίμασε το παγκοσμίου φήμης μοντέλο είναι πραγματικά έξυπνο και πολύ οικονομικό. Αν δεν έχεις τέτοιου είδους clips, μπορείς να τολμήσεις το look κρεμώντας μερικά σκουλαρίκια από το σκουφάκι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Πηγή: allyou.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top