Ψάχνεις δώρα για τις γιορτές; Ανακάλυψε τις ωραιότερες ιδέες

Wonderland of Gifts για άνδρες, γυναίκες και παιδιά

INTERSPORT

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και θες να κάνεις τις φετινές γιορτές ξεχωριστές για σένα αλλά και για τους αγαπημένους σου!

Γιατί ναι, έχει φτάσει η μαγική στιγμή που πρέπει να διαλέξεις κάτι ιδιαίτερο, κάτι μοναδικό που θα προσφέρει χαρά και ικανοποίηση σε εκείνους που αγαπάς. 

Άλλωστε τι είναι ωραιότερο από το ανοίγεις τα δώρα μαζί με τους αγαπημένους σου αγωνιώντας για το τι περιέχει η συσκευασία κάτω από το εορταστικό περιτύλιγμα;

Αν σπαζοκεφαλιάζεις και είσαι ακόμα σε δίλημμα από πού να αγοράσεις τα φετινά σου δώρα… we’ve got you! 

Η INTERSPORT επιστρέφει φέτος τις γιορτές με την Wonderland of Gifts, εκεί που «ζωντανεύουν» οι πιο ωραίες ιδέες για δώρα και μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα μέσα από μία μεγάλη γκάμα αθλητικών brands. 

Είτε λοιπόν τα δώρα προορίζονται για μικρούς είτε για μεγάλους, η INTERSPORT διαθέτει όλη την ποικιλία που χρειάζεσαι σε εξαιρετικές τιμές.

Mπες στο intersport.gr ή επισκέψου ένα από τα 54 καταστήματα της INTERSPORT στην Ελλάδα για να ανακαλύψεις δώρα που θα κάνουν καλό στο wellbeing των αγαπημένων σου προσώπων, που ταιριάζουν στα σπορ που λατρεύουν αλλά και στο μοναδικό τους αθλητικό στυλ. 

Εκτός πάντως από τους φίλους και αγαπημένους σου, μπορείς να κάνεις ένα δώρο και στον εαυτό σου! Παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ ακόμα και όργανα γυμναστικής είναι στη διάθεσή σου για να βρεις αυτό που σου «πάει» καλύτερα.

Πέντε λόγοι για να επιλέξεις τα δώρα σου από την Wonderland της INTERSPORT

  • Aνακάλυψε sustainable & stylish επιλογές που θα σε συντροφεύσουν στις βόλτες στου στην πόλη, όπως για παράδειγμα μπουφάν από 100% ανακυκλώσιμο υλικό και με μειωμένο βάρος, που είναι ιδανικά για την απαιτητική καθημερινότητα στην πόλη
  • Μπες στο House of Jackets της INTERSPORT και βρες ποικιλία μπουφάν για κάθε σου ανάγκη καθώς και τα πιο καινοτόμα μοντέλα από τα top brands. Είτε το θες για την πόλη, είτε για πεζοπορία είτε για περιπέτειες στα χιόνια, η ΙΝΤΕRSPORT σε καλύπτει
  • Βοήθησε το παιδί σου να ανακαλύψει τη μαγεία του βουνού, αγοράζοντάς του παιδικά μποτάκια ορειβασίας με αδιάβροχο ύφασμα σε εκπληκτική ποιότητα και τιμή. Αν πάλι θες αδιάβροχο ορειβατικό μποτάκι για εσένα, και πάλι η INTERSPORT έχει προνοήσει!
  • Βρες κίνητρο για σένα αλλά και για τους αγαπημένους ώστε να επιτύχετε μία καλύτερη προπόνηση, επιλέγοντας Top Brands αλλά και Εxclusive Brands που θα σε συνοδεύσουν στο αγαπημένο σου σπορ. Λατρεύεις το τρέξιμο ή είσαι φαν του γυμναστηρίου; Ψηφίζεις ποδόσφαιρο ή έχεις κόλλημα για το μπάσκετ; Για όλα τα παραπάνω sports αλλά και για πολλά άλλα, θα βρεις τα κατάλληλα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ στην Wonderland of Gifts της ΙΝΤΕRSPORT
  • Ανακάλυψε τα πιο high tech running παπούτσια για τους runners φίλους σου που κυνηγάνε τα ρεκόρ ή και για σένα!
  •  Κάνε δικά σου όργανα & αξεσουάρ που θα σε βολέψουν για κάθε training session στο σπίτι ή και outdoors. Αγαπάς τη yoga και το pilates για ευκινησία , ευεξία και γράμμωση ή λατρεύεις τις ασκήσεις ενδυνάμωσης που βοηθούν στην απώλεια βάρους; Ό,τι κι αν προτιμάς, στην ΙNTERSPORT θα βρεις τον απαραίτητο εξοπλισμό!

 

Ακόμα κάθεσαι; 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top