Μετά τα 40: Δες πώς να εφαρμόζεις σωστά το κονσίλερ

Αυτό το κόλπο θα σε τρελάνει!

Η Risa Does Makeup είναι μία makeup artist με δικό της κανάλι στο YouTube, που είναι ανάρπαστο σε ηλικίες άνω των 40 και μετρά πάνω από 162 χιλιάδες συνδρομητές.

Η ίδια ανεβάζει βίντεο με συμβουλές και tutorials χρήσιμα για πιο ώριμες ηλικίες, ενώ δοκιμάζει τρικ που μπορούν να κάνουν το μακιγιάζ σύμμαχο μας.

Στο παρακάτω βίντεο η Risa παρουσιάζει ένα μαγικό τρικ που μπορούμε εύκολα να κάνουμε όλες με το κονσίλερ μας και όπως μας πληροφορεί ακόμα και η ίδια το άκουσε πρώτη φορά στη ζωή της από μια TikToker!

Μετά τα 50: Οι must συνήθειες για τη σωστή περιποίηση του δέρματός σας

Πράσινο: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής και για το φθινόπωρο!

Αφού διαπίστωσε πως το συγκεκριμένο κόλπο ''δουλεύει'' λοιπόν αποφάσισε να το μοιραστεί μαζί μας.

Όπως αναφέρει στο βίντεο ο τρόπος που πολλές φορές συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το κονσίλερ από μια ηλικία και μετά μας προσθέτει αντί να μας αφαιρεί χρόνια, αφού δημιουργείται κάτω από τα μάτια αυτό το cakey αποτέλεσμα.

Στο βίντεο την βλέπουμε λοιπόν να εφαρμόζει το κονσίλερ κανονικά κάτω από τα μάτια και αφού το απλώσει με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ στη συνέχεια εφαρμόζει ταμποναριστά ένα setting spray προσώπου στο σημείο. Έπειτα απλώνει μία μικρή ποσότητα πούδρας με το βουρτσάκι στην περιοχή.

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά: 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top