Πώς οι influencers καταφέρνουν να είναι κομψές κάθε μέρα;

Το στιλιστικό τρικ τους - Αξίζει να το δοκιμάσεις

instagram aylin_koenig
 Instagram @aylin_koenig

Άλλη μια εβδομάδα του καλοκαιριού έρχεται, άλλη μια ευκαιρία να δημιουργήσεις τα πιο όμορφα και κολακευτικά σύνολα για τις εμφανίσεις που πρόκειται να πραγματοποιήσεις κατά τη διάρκειά της. Πηγή έμπνευσης όπως κάθε άλλη φορά δεν θα μπορούσαν παρά να γίνουν οι influencers του Instagram, οι οποίες μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς μάς θυμίζουν ότι η μόδα ποτέ δεν μπορεί να είναι βαρετή.

Οι ίδιες το πετυχαίνουν αυτό παραμένοντας ενημερωμένες ως προς τις τάσεις αλλά κυρίως ακολουθώντας ορισμένα στιλιστικά μυστικά και κόλπα, τα οποία αναβαθμίζουν στο λεπτό κάθε τους σύνολο.

Για τις πιο κομψές εμφανίσεις ever οι influencers της μόδας «ορκίζονται» στο τρικ της μονοχρωμίας. Όπως είχε πει και ο αρχιτέκτονας, Ludwig Mies van der Rohe το 1947, “Less is more” και αυτό φαίνεται πως αποδίδει 100% όταν έχουμε να κάνουμε με το styling. Είτε πρόκειται για ένα φωτεινό λευκό, είτε για ένα τολμηρό κόκκινο χρώμα ή ένα total nude, η μονοχρωμία θέλει την μαεστρία της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσεις πολύ.

Επίλεξε ένα αγαπημένο σου χρώμα και στη συνέχεια, μπορείς να παίξεις με τους όγκους στα ρούχα και να τονίσεις διάφορα σημεία του σώματός σου, όπως η μέση σου. Επίσης, μπορείς να «υιοθετήσεις» ένα ύφος, για παράδειγμα punk, rock, ’70s, boho chic, activewear και να το αναδείξεις μέσα από μονόχρωμα σύνολα τα οποία θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by aylin koenig (@aylin_koenig)

 

Τέλος, πειραματίσου με τα υλικά και τα υφάσματα όταν φοράς ένα μονόχρωμο σύνολο. Συνδυάζοντας διαφορετικές υφές θα κάνεις το μονόχρωμο look σου πιο ενδιαφέρον. Ένα στιλιστικό τρικ που ισχύει για όλες τις εμφανίσεις σου.

Συντάκτης: Ειρήνη Διαμαντακίδου
Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top