Αυτά είναι τα πιο trendy και μοδάτα κολάν!

Το κομμάτι από τα 80s αναβαθμίζεται

μοδάτα κολάν

Φαίνεται πως η τάση για πισωγυρίσματα δεν έχει τελειωμό, και μετά από τα την φρενίτιδα των 90s και των 00s, οι insiders ξετρυπώνουν τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της δεκαετίας του '80.

Καγιά σε διαγωνιζόμενη: «Η φούστα δεν είναι σωστή για τον σωματότυπό σου»

Πριν προλάβεις να μας γυρίσεις την πλάτη και να φύγεις να σου πούμε αρχικά να ξεχάσεις ό,τι ήξερες μιας και τα κιτς χαρακτηριστικά της δεκαετίας αλλάζουν όψη, μεταμορφώνονται και προσαρμόζονται στις πιο σικάτες απαιτήσεις.

Η Δούκισσα Νομικού έκανε το πιο μοδάτο χτένισμα

Έτσι και τα stirrups, τα κολάν με το λάστιχο κάτω από το πέλμα που στα 80s πέρασε από την ιππασία στις τάξεις χορού και γυμναστικής, αναβαθμίστηκαν και μετατράπηκαν στο απόλυτο fashion item της εποχής, αφού μπορείς να τα φορέσεις τόσο στο σπίτι όσο είμαστε σε καραντίνα με φαρδιά πουλόβερ-σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις του loungewear-, για ''σωματική άσκηση'', στο σούπερμάρκετ, αλλά και αργότερα σε μια βραδινή έξοδο όταν με ένα fancy overcoat.

Shopping Star: Tι δεν άρεσε στην Καγιά από την εμφάνιση της Χριστίνας

H Victoria Beckham καιρό τώρα μας προετοιμάζει για την επιστροφή τους, και ήρθε η στιγμή να το δούμε στο feed των fashion insiders που το έχουν προσαρμόσει στα πιο ''ενημερωμένα'' σύνολα του χειμώνα.

 

 

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top