Mεγάλωσε τα φρύδια σου με φυσικούς τρόπους

Τα πυκνά είναι και πάλι στη μόδα

φρύδια

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου και ακόμα και οι λάτρεις του #nomakeup trend γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν φεύγουμε από το σπίτι χωρίς να τα έχουμε περιποιηθεί.

Η τάση με τα πυκνά φρύδια σίγουρα τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά μας, όμως όσες ζήσαμε στα 90s γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και μπορεί τα διάφορα makeup tricks να βοηθούν στον σωστό σχηματισμό τους, ωστόσο τα κενά παραμένουν και το σχήμα τους συρρικνώνεται. Κι όμως για ακόμα μια φορά η φύση γίνεται σύμμαχός μας και μάς προσφέρει απλόχερα τα ''υλικά'' που θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε τα φρύδια που ονειρευόμαστε χωρίς την βοήθεια εργαλείων μακιγιάζ.

 

Καστορέλαιο

Άπλωσε μερικές σταγόνες στα φρύδια σου και κάνε απαλό μασάζ για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια αφαίρεσέ το με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ και ξέπλυνε με χλειαρό νερό. Για να δεις αποτελέσματα επανάλαβε την διαδικασία καθημερινά. Πριν την πρώτη χρήση ρίξε μια σταγόνα σε κάποιο σημείο του χεριού σου, ώστε να επιβεβαιωθείς πως δεν είσαι αλλεργική.

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Όλες έχουμε στο ντουλάπι της κουζίνας μας αυτό το θαυματουργό προϊόν. Το ελαιόλαδο δεν είναι τυχαία η βάση της μεσογειακής κουζίνας. Εκτός από τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά του περιέχει βιταμίνες Α και Ε, που βοηθούν στη γρήγορη ανάπτυξη των τριχών, θρέφοντάς τες και ενεργοποιώντας την παραγωγή των ελαίων του σώματος. Καθημερινά πριν τον ύπνο ρίχνε μια σταγόνα στο δάχτυλό σου και κάνε μασάζ στα φρύδια σου. Άσε το να δράσει για περίπου μια ώρα και στη συνέχεια αφαίρεσέ το με χλιαρό νερό.

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας μειώνει την απώλεια των πρωτεϊνών, οι οποίες αποτελούν δομικό συστατικό των τριχών και έτσι τις δυναμώνει. Επιπλέον, έχει αντιμικροβιακή δράση που αποτρέπει τη μόλυνση των θυλάκων της τρίχας, με αποτέλεσμα τα φρύδια σας να μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Τοποθέτησε μια σταγόνα πάνω στο βαμβάκι και εφάρμοσέ το στα φρύδια σου. Άφησέ το να δράσει ολόκληρο το βράδυ και το πρωί αφαίρεσέ το με το σαπουνάκι προσώπου.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top