Σου βρήκαμε τις πιο τέλειες χειροποίητες τσάντες – Έχουν γίνει ανάρπαστες

Χριστουγεννιάτικες προσφορές για να τις αγοράσεις για σένα ή για δώρο

MISS POLYPLEXI

Τι είναι αυτό που κάνει το στιλ κάθε γυναίκας ξεχωριστό; Μα… Τα αξεσουάρ που κρατάει! Όταν μάλιστα πρόκειται για χειροποίητες τσάντες, τότε μιλάμε για το απόλυτο fashion statement.

Οι τσάντες άλλωστε, πέρα από χρηστικές, είναι και φετίχ για πολλές από εμάς. Μία τσάντα δεν είναι ποτέ αρκετή στη γκαρνταρόμπα μας. Όσο πιο ιδιαίτερη δε… τόσο πιο επιθυμητή.

Τώρα που έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, ανακαλύψαμε τις πιο must-haves τσάντες της φετινής σεζόν με την υπογραφή της MISS POLYPLEXI!

Η νέα της συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 20/21, που θα βρεις εδώ, είναι μοναδική και εμπνευσμένη από τη Νεοκλασική αρχιτεκτονική των διατηρητέων κτιρίων που συναντά κάποιος κάνοντας μια βόλτα στο όμορφο κέντρο της Αθήνας.

Οι χειροποίητες τσάντες MISS POLYPLEXI έχουν φτιαχτεί με μαλακά νήματα από virgin merino, και lana αγκαλιάζουν τους χρωματικούς τόνους του μπλε, του καφέ του ξύλου, του γλυκού μπεζ, αλλά και του ζεστού κίτρινου, χρώματα εμπνευσμένα από το φθινοπωρινό τοπίο του κέντρου της πρωτεύουσας. Από τη χρωματική παλέτα, δεν λείπουν φυσικά το μαύρο και το γκρι που αποτελούν πλέον πυλώνες κάθε συλλογής.

Oι χειροποίητες τσάντες MISS POLYPLEXI που ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε:

Αν ανήκεις και εσύ στις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν κρατώντας μία μοναδική χειροποίητη τσάντα, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις δώρο στον εαυτό σου μία μοναδική χειροποίητη τσάντα MISS POLYPLEXI.

Στο e-shop θα βρεις πολλές Χριστουγεννιάτικες προσφορές για να αγοράσεις τσάντες MISS POLYPLEXI και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Μάλιστα η MISS POLYPLEXI σου εγγυάται άμεση παράδοση πριν τα Χριστούγεννα στα ετοιμοπαράδοτα σχέδια (στην περιοχή της Αττικής) για να έχεις την αγαπημένη σου MISS POLYPLEXI τσάντα στα χέρια σου πριν τις γιορτές!

Τι περιμένεις; Μπες εδώ και βάλε τη/τις MISS POLYPLEXI που θες στο καλάθι σου! 


 

Ακολούθησε τη MISS POLYPLEXI στα social media για να ενημερώνεσαι σχετικά με νέα σχέδια, προσφορές και διαγωνισμούς:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top