Το στιλ που έχουν αγαπήσει οι celebrities στην καραντίνα τους

24/7 φορούν τα ‘’tracksuits’’ των millennials

κορίτσια

Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε δει τόσα αθλητικά ρούχα στις κορυφαίες διασημότητες. Και πριν το lockdown, τα αθλητικά ρούχα είχαν κατακτήσει τις νεότερες γενιές, οι οποίες υιοθετούσαν ένα street στιλ, με hyper beast και loungewear κομμάτια, το οποίο συνοδευόταν από αξεσουάρ όπως baseball hats και crossed τσάντες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

Το ‘’tracksuit’’ που αγαπήθηκε αρχικά από την γενιά των millennials, είναι το «αθλητικό κουστούμι». Όταν ολόκληρο το outfit αποτελείται από athleisure στοιχεία και αξεσουάρ. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, χιλιάδες celebrities έχουν επενδύσει σε ποιοτικά tracksuits, τα οποία δεν αποχωρίζονται από την καθημερινότητα τους, από το σπίτι και έως την βόλτα για περπάτημα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως το συγκεκριμένο στιλ, το λατρέψαμε στα διασημότερα μοντέλα τα οποία επέλεγαν για το ταξίδι τους και την άφιξη στο αεροδρόμιο, βελούδινες, lounge φόρμες σε pop χρώματα και αθλητικά αξεσουάρ, για άνεση.

 

Το ‘’tracksuit’’ έχει πλέον επιστρέψει δυναμικά τον τελευταίο καιρό με τις συνθήκες απομόνωσης και τις φορές που παπαράτσι πετυχαίνουν celebrities έξω από το σπίτι τους, φορούν 24/7 τα αγαπημένα τους «αθλητικά κοστούμια».

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top