Φθινόπωρο: 7 outfits που θα σε εμπνεύσουν!

Πάρε ιδέες για τις πιο σύγχρονες εμφανίσεις της εποχής

φθινόπωρο

To Φθινόπωρο είναι ίσως η αγαπημένη εποχή των fashion influencers μιας και έχουν την δυνατότητα να πειραματιστούν με τα πάντα. Η μεταβατική αυτή περίοδος είναι ιδανική για να πειραματιστείς με συνδυασμούς, κομμάτια κάθε εποχής και να δημιουργήσεις το ιδανικό για εσένα αποτέλεσμα.

Οι μπότες, καμπαρντίνες, ακόμη και μάλλινα πουλόβερ έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνιση τους και μάλιστα πολλές φορές τα συναντήσαμε συνδυασμένα με κάποια ανοιξιάτικα/ καλοκαιρινά κομμάτια. Μη διστάσεις να σκεφτείς και να δοκιμάσεις πολλούς συνδυασμούς, οι οποίοι θα σου προσφέρουν άνεση αλλά και σύγχρονη αισθητική.

Συλλέξαμε κάποιες από τις καλύτερες φθινοπωρινές εμφανίσεις που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στον σύγχρονο κόσμο της μόδας, προκειμένου να εμπνευστείς, να πάρεις ιδέες και να τολμήσεις να δοκιμάσεις δικούς σου συνδυασμούς, οι οποίοι θα έχουν το κατάλληλο αποτέλεσμα για την εποχή και την περίσταση.

Οι μπότες με σορτς ή φορέματα έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα, όπως επίσης και τα μάλλινα μπλουζάκια ή γιλέκα. Τέλος το παλτό ή καμπαρντίνα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο από τις φθινοπωρινές εμφανίσεις των fashion κοριτσιών και πολλές φορές έχουν pop χρώματα όπως ρoζ ή άλλοτε επιλέγουν κλασσικές αποχρώσεις όπως αυτή του μπεζ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autumn feels. 🍂 Anzeige/Ad @cccshoesbags @jennyfairy.official #jennyfairy

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When masculine meets feminine

A post shared by Alex Rivière (@ariviere) on  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boots season🤍

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galloping to @hermes as you do

A post shared by Camille Charriere 🌙 (@camillecharriere) on

 

 

Της Τόνιας Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top