Ναι, η βιβλιοθήκη είναι ικανή να αναδείξει το σπίτι σου

Χρήσιμα tips για μια τακτοποιημένη και πρακτική βιβλιοθήκη!

Βιβλιοθήκη

Οι περισσότεροι δεν έχουμε την πολυτέλεια ενός δωματίου-βιβλιοθήκης, αλλά μέσα στο σαλόνι υπάρχει είτε μια κανονική βιβλιοθήκη, είτε μερικά ράφια που λειτουργούν ως βιβλιοθήκη.

Το καλό γούστο και οι πρακτικές ιδέες άλλωστε δεν είναι θέμα μεγάλου χώρου, γι’ αυτό μαζέψαμε μερικές όμορφες ιδέες για φτιάξεις τον χώρο σου.

Tips για να απολαμβάνεις καλύτερο ύπνο

Αν έχεις μεγάλο δωμάτιο και θα τοποθετήσεις εκεί τη βιβλιοθήκη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλο το πλάτος και το ύψος ενός τοίχου. Στα καταστήματα θα βρεις μεμονωμένα ράφια και κομμάτια που συνδέονται ανάλογα με τις ανάγκες σου, για να φτιάξεις τη δική σου βιβλιοθήκη.

Οι εντοιχισμένες βιβλιοθήκες δείχνουν πολύ κομψές. Αν, στο σπίτι  δεν είχες προβλέψει μια τέτοια σύνθεση, μπορείς εφόσον περισσεύει μια εντοιχισμένη ντουλάπα να τις αφαιρέσεις τα φύλλα και να τοποθετήσεις στη θέση τους πόρτες με τζάμια.

Tι ευθύνεται για την παιδική παχυσαρκία

Μια γωνία που δεν χρησιμοποιείται πολύ μπορεί να αξιοποιηθεί τοποθετώντας ράφια επάνω στους τοίχους της γωνίας, στο ύψος που σε εξυπηρετεί. Φροντίστε ωστόσο να είναι και από τις δύο πλευρές στο ίδιο ύψος, ώστε να δείχνουν ενιαία.

Δεν χρειάζεστε και τραπεζάκι τηλεόρασης και βιβλιοθήκη. Στην ίδια σύνθεση μπορείς να τα έχεις όλα. Απλά επίλεξε μια βιβλιοθήκη που θα στερεώνεται καλά στον τοίχο και θα έχει ένα μεγάλο χώρο στη μέση για να τοποθετηθεί η τηλεόραση.

Επιμέλεια: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top