Νικόλ Ποτουράλσκι: 10 υπέροχα looks από το νέο κορίτσι του Μπραντ Πιτ

Όμορφα και πρακτικά outfits για επιτυχημένες εμφανίσεις

Nicole Poturalski

Με μια πρώτη ματιά στο instagram account της Νικόλ Ποτουράλσκι καταλαβαίνουμε πως αγαπά τις τάσεις, τις μίνιμαλ εμφανίσεις, τον effortless χαρακτήρα και σίγουρα την άνεση.

Οι πιο τέλειες αποχρώσεις στο μακιγιάζ, για να παρατείνουμε το καλοκαίρι!

Είναι η νέα σύντροφος του αγαπημένου Πιτ, αφού η πρόσφατη εμφάνισή τους στη Νότια Γαλλία -και συγκεκριμένα στο πολυτελές κτήμα όπου είχε γίνει ο γάμος του Brad Pitt με την Angelina Jolie-, επιβεβαιώνει τις φήμες για τη σχέση τους. Άλλωστε, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης οι δυο τους ήταν πολύ εκδηλωτικοί και εξέφρασαν τον έρωτά τους με αγκαλιές και φιλιά. Το νέο ζευγάρι που θα μας απασχολήσει πολύ έντονα, φαίνεται να είναι μαζί εδώ και περίπου 9 μήνες. Μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους, «τα φώτα» έχουν πέσει επάνω στη νέα σύντροφό του, προκειμένου να γνωρίσουμε καλύτερα ποια είναι η όμορφη μελαχρινή καλλονή, που έκλεψε την καρδιά του πιο πολυσυζητημένου ηθοποιού του Χόλιγουντ.

Είσαι άνω των 40 και διστάζεις να φορέσεις κοντά παντελόνια; Δε θα 'πρεπε!

Γνωρίζουμε πως είναι 27 χρόνων, μαμά ενός αγοριού αλλά και ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο! Όσο για το στιλ της, προτιμά τις athleisure τάσεις συχνά, επιλέγει basic και μίνιμαλ κομμάτια, ενώ για τις πιο glam εμφανίσεις επιλέγει μεταξωτά υφάσματα και φορέματα. Το εντυπωσιακό κορμί της, πάντως, δείχνει άψογο με οτιδήποτε και αν φορέσει…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood all day today because suns out finally @theloversanddriftersclub

A post shared by Nico (@nico.potur) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Im a flower child 🌻🌻🌻

A post shared by Nico (@nico.potur) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Going for a evening stroll is my fav

A post shared by Nico (@nico.potur) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top